Espanyol

espanyol

el serial de l'estiu

Caicedo enfila la sortida

Mercat. La Lazio només està a l’espera que l’Espanyol accepti la seva proposta de traspàs de tres milions d’euros. El futbolista ha arribat a un acord pels seus emoluments amb els italians

Ni Girona, ni Fenerbahçe, ni altres possibles destinacions com Betis o Llevant que també havia sondejat a Caicedo. Al final el destí triat per l’internacional serà la Lazio. El futbolista només està ara pendent que l’Espanyol accepti la proposta italiana per fer les maletes i marxar cap a Roma. Vist les necessitats que té el club de Cornellà per alliberar-se de la seva fitxa per rebaixar el seu límit salarial tot fa indicar que la seva marxa sigui un fet que agafarà forma d’oficialitat en les properes hores. La Lazio ha presentat una proposta a l’Espanyol al voltant dels tres milions d’euros pel traspàs del futbolista i el marge de maniobra és escàs. Del contrari, i segons RAC-1, eel futbolista ja ha deixat ben clar que si no accepten l’oferta italiana es tornarà a entrenar avui amb els seus companys i que es tancarà en banda davant qualsevol altre via de futur. Una mesura de pressió de Caicedo per accelerar el més aviat possible la seva sortida a la Roma. Al final l’acord s’acabarà produint perquè els camins de l’Espanyol i el davanter convergeixen. El club, a petició del tècnic, per treure’s un futbolista amb el que no compta i que porta deu dies sense entrenar amb els seus companys i, per la seva banda, l’equatorià tria un destí que el sedueix i una lliga on pot revifar com a golejador i tornar a agafar minuts davant el mundial de Rússia d’aquest estiu. En definitiva, tots surten guanyant i sembla poc probable que cap de les parts vulgui esguerrar una operació profitosa. Sembla que el serial de l’estiu, ara sí, toca a la seva fi.

L’únic escull que hi havia per trobar un punt d’equilibri era la seva fitxa. L’Espanyol no volia tenir rèmores econòmiques amb Caicedo i al final el jugador ha arribat a una entesa amb la Lazio sobre el seu contracte. L’equatorià es rebaixa una mica el sou total que cobrava a Cornellà, cinc milions d’euros bruts per temporada, però sortirà guanyant a mig termini ja que signarà un contracte de més llarga durada que el que tenia amb l’Espanyol. Cal recordar que el vincle amb el conjunt blanc-i-blau caducava al juny del 2019. El futbolista marxarà a la Lazio amb un nou contracte de tres anys i amb la possibilitat d’un quart d’opcional. A més, Caicedo es trobarà un tècnic com Simone Inzaghi que fa un futbol més adequat a les seves característiques físiques i tècniques. Caicedo és un rematador i des del primer minut no va entrar en sintonia amb Quique Sánchez Flores. Les primers espurnes van saltar a la pretemporada a Holanda i, de rerefons, el davanter es va sentir traït per certs directius que el volien vendre a esquenes seves. Ara a Itàlia podrà tornar a sentir-se un futbolista important com ho va ser en els dos primers anys a l’Espanyol on, malgrat la seva irregularitat, va deixar moments de bon futbol i gols de gran qualitat.

La marxa de Felipe Caicedo tindrà un efecte immediat en el mercat per a l’Espanyol. El club blanc-i-blau, fins ara congelat en el mercat, podrà moure fitxa per executar els noms que té en cartera per reforçar l’equip. El primer de la llista que haurà d’abordar és el fitxatge de Diego Reyes. El mexicà és la prioritat de Quique Sánchez Flores per l’eix central però caldrà seduir al Porto.

UN TEMA DELICAT

El seu comiat alleugerirà la massa salarial de l’Espanyol que ara podrà fitxar

LA FI DEL SERIAL

Si res és torç avui mateix el punta marxarà cap a Roma com a nou jugador del Lazio

REBAIXA DE SOU

No tindrà el mateix salari que a l’Espanyol però guanya més anys de contracte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)