Espanyol

Diego Reyes, més difícil

Mercat. El Porto estaria madurant la possibilitat de comptar amb el defensa mexicà, una opció que agafaria més força si ven Iván Marcano al València, equip interessat en el central càntabre

Diego Reyes segueix fent la pretemporada amb el Porto. El defensa mexicà, objecte de desig de l’Espanyol –on la temporada passada va disputar 34 partits de lliga, 32 com a titular, rendint a molt bon nivell– continua sense moure’s del club portuguès, que estaria madurant l’opció de comptar finalment amb el defensa. A més, a això se li ha afegit que l’equip dirigit per Sérgio Conceição podria quedar-se sense un dels seus centrals, Iván Marcano, a qui vol fitxar el València, i en el cas de produir-se el fitxatge, encara faria més difícil la possibilitat del retorn de Reyes. El club xe, ara entrenat per Marcelino està buscant reforçar l’eix defensiu, i el central càntabre, a qui el nou tècnic valencianista ja va dirigir al Racing de Santander, és un dels objectius.

Per acabar-ho d’adobar, des de Portugal es va indicar ahir que l’Stuttgart també està interessat a contractar els serveis de Diego Reyes. D’acord amb aquestes informacions, el club alemany hauria ofert al Porto deu milions d’euros pel defensa mexicà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)