Espanyol

Un estalvi de sis milions amb el traspàs de Caicedo

Comiat. El club blanc-i-blau ajorna fins avui l’oficialitat per culpa d’un últim document, però dona per tancada la venda del davanter internacional equatorià amb un preu de 2,5 milions

Felipe Caicedo s’ha convertit en el serial de l’estiu a l’Espanyol. Però el final ja està escrit i a més serà ben aviat. Un últim document va obligar a ajornar-ho encara unes hores, però aquest cop va de veres i avui serà oficial, amb el Lazio abonant 2,5 milions d’euros de traspàs per obtenir el davanter equatorià, si bé el més important per a l’entitat periquita és l’estalvi entre fitxa i altres partides, que apuja la xifra en sis milions d’euros més, a banda del que paga el conjunt romà.

L’últim tràmit és l’oficialitat. Serà avui. La pretemporada no hi ha ajudat, però el Lazio va fer ahir l’últim amistós sense comptar encara amb Caicedo. L’Espanyol s’esforçava ahir a ressaltar l’estalvi que comportava l’adeu de l’equatorià. El capità Javi López mirava d’apartar el focus de l’equatorià, ressaltant que no és l’obstacle en els fitxatges, però la realitat és que el punta té una de les fitxes més altes, al voltant dels quatre milions bruts, així que amb l’amortització de la compra dels seus drets i altres aspectes del contracte la xifra puja per sobre dels sis. L’espai per a les fitxes està al límit i fins que no s’alliberi espai salarial, no pot fitxar ningú. Per això hi havia pressa per tancar l’adeu de l’internacional tricolor, una pressió que el Lazio ha aprofitat per acabar retallant el preu i dels 3 milions que s’havien pactat inicialment ahir es va baixar per tancar-ho en 2,5. La xifra queda molt lluny dels 8 en què es va taxar en principi o els 6,5 que es va demanar al mes de gener al Màlaga o al Deportivo.

Devaluació constant

La devaluació de Felipe Caicedo ha estat una constant des de l’arribada de Quique Sánchez Flores fa un any. L’equatorià va ser la gran aposta de Sergio González, però el rendiment mai ha estat l nivell esperat, tot i tenir fases bones. La temporada passada va tenir problemes per entendre què volia Quique Sánchez Flores, que exigeix als davanters un intens treball defensiu. La relació va tocar fons amb l’expulsió contra l’Eibar deu minuts després d’entrar al camp, en plena remuntada i quan l’equip vorejava la crisi, però el tècnic madrileny va mantenir-li la confiança un cop al gener l’enèsima amenaça d’anar a Xina no es va concretar i la voluntat de canviar d’aires sense variar de lliga va resultar inviable per les exigències de l’Espanyol. Amb el retorn al tram final de Leo Baptistao va desaparèixer, deixant un pobre bagatge de dos gols, un d’ells de penal. “De trasllat” anunciava l’internacional tri ahir en una piulada, hores abans que el conjunt periquito donés per fet el traspàs, deixant clar que l’etapa estava tancada. Caicedo havia vetat diverses lligues, però la Serie A no es trobava en la llista negra, originada per les males experiències a Rússia i els Emirats Àrabs. Ara provarà sort al Lazio per mirar d’alçar el vol després de decebre a l’Espanyol.

DECIDIT

El punta feia servir les xarxes socials per deixar clar que marxa cap a Roma
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)