Espanyol

Caicedo ja és del Lazio

Fi del serial. L’Espanyol aconsegueix finalment vendre l’atacant, que es converteix en nou jugador de l’equip italià per a les pròximes tres temporades i per 2,5 milions d’euros

Punt final al maldecap de l’estiu per a l’Espanyol. L’equip blanc-i-blau i el Lazio van fer oficial l’acord pel traspàs de Felipe Caicedo al conjunt romà a canvi de 2,5 milions. L’entesa entre els dos clubs era total i un últim document, que es va enllestir ahir al matí, havia endarrerit l’adeu definitiu. D’aquesta manera, el club periquito ja pot pensar a fer noves incorporacions i, a més, s’estalvia més de 6 milions sumant la fitxa del jugador i altres partides. La venda de Felipao era clau per desbloquejar la situació envers el mercat de fitxatges, ja que l’Espanyol necessitava rebaixar la massa salarial de la plantilla per poder reforçar-se i l’equatorià tenia el sou més alt.

Després de tres temporades, el davanter equatorià se’n va de l’Espanyol sense haver explotat tot el seu potencial. L’equatorià va perdre molt protagonisme el curs passat i aquest ja no comptava per a Quique Sánchez Flores. El bagatge de Felipao amb la samarreta blanc-i-blava es tanca amb 24 gols en 103 partits oficials disputats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)