Espanyol

Adeu a Herzlake

Trasllat. L’expedició periquita fa les maletes per anar fins a Hamburg, on demà disputarà l’últim amistós de l’estada a terres alemanyes

L’estada de l’Espanyol en territori alemany té dues etapes i avui inicia la segona. L’expedició periquita esmorzarà a Herzlake i després es desplaçarà a Hamburg per viure els dos últims dies i disputar contra l’Hamburg el darrer amistós abans de tornar cap a casa.

L’Espanyol arribarà al migdia a Hamburg i a la tarda farà una suau sessió d’estiraments. El plat fort arribarà demà amb l’enfrontament amb un equip més rodat perquè ha de disputar la prèvia de la lliga de campions. Un rival molt potent que posarà a prova els blanc-i-blaus després de l’estrany duel amb el Twente. Quique Sánchez Flores està molt pendent dels informes mèdics per poder configurar l’onze, en què es repetiran molts noms. Les lesions han deixat poc marge a les rotacions. Després, tan sols quedarà l’amistós a Nàpols del dia 10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)