Espanyol

Escurçar els terminis

Optimisme. Les bones sensacions en la recuperació del trencament del lligament encreuat anterior del genoll fan que Óscar Duarte es mostri convençut que tornarà abans del que es preveia

L’Espanyol va viure un final de temporada atípic, amb quatre jugadors passant per la sala d’operacions. El cas més greu va ser el d’Óscar Duarte, que es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll esquerre al camp de l’Eibar i se li va pronosticar un període de sis a nou mesos de recuperació. Ara, després de quatre i mig, es mostra convençut que tornarà abans del que es preveia.

El central de Costa Rica va marxar de vacances uns dies a visitar la família tant al seu país com al d’origen, Nicaragua. Óscar Duarte va fer el viatge acompanyat del nou coordinador dels serveis mèdics, Manolo González, que segueix exercint de recuperador. Sessions de tres hores al matí i tres més a la tarda, que estan donant fruit. Així, el defensa internacional veu com el retorn cada cop és més a prop. “Ja estic fent molt treball a la gespa i això em deixa tranquil perquè és el que més m’agrada. Déu vulgui que tot vagi així. El genoll respon bé i si tot segueix així escurçarem una mica el temps de recuperació.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)