Espanyol

Apropant-se a l’objectiu

Amb confiança. El club blanc-i-blau supera els 25.000 abonats en els primers dies de noves altes i va camí d’assolir la xifra marcada

La campanya d’abonats per la temporada 2017-2018 comença amb molt bon peu i l’Espanyol va anunciar ahir que ja s’han superat els 25.000. La xifra supera en un miler la registrada a aquestes altures d’estiu en el campionat anterior, així que creix l’optimisme a l’entitat periquita per arribar als 30.000 socis per primer cop en cinc anys, ja que l’última lliga es va tancar per sobre dels 28.500.

La temporada passada l’Espanyol va fer un salt de qualitat damunt la gespa que no es va veure acompanyat d’una bona assistència de públic a l’estadi de Cornellà-el Prat, que va tenir el pitjor percentatge d’ocupació en tota la lliga. Enguany, amb la campanya “Això ho has de viure”, es vol tornar a arribar als 30.000, i el bon ritme quan fa pocs dies que es va obrir el capítol de noves altes fa pensar que es farà un pas més per créixer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)