Espanyol

Retorn a l’activitat amb el maldecap dels lesionats

Preocupació. Quique Sánchez Flores confia a arribar al debut de dissabte al Sánchez Pizjuán amb David López, Pau i Hermoso del tot recuperats

La pretemporada de l’Espanyol ha estat marcada en bona part per l’absència de fitxatges i per les lesions. El pla d’entrenaments s’ha anat adaptant a les circumstàncies, però el temps de preparació encara la recta final perquè dissabte arrenca la lliga al Sánchez Pizjuán i toca rendir si es vol assolir el repte de millorar la vuitena plaça de l’últim campionat. La plantilla periquita torna avui a l’activitat després de tres dies de festa, amb una cara nova i amb Quique Sánchez Flores pendent dels informes mèdics per no posar-se a tremolar.

L’Espanyol s’ha trobat que els dos últims amistosos no han servit de gaire perquè les absències han suposat fer un pas enrere en la preparació en lloc d’avançar. La defensa és la línia més tocada. Mario Hermoso va notar molèsties al bessó i va acabar demanat el canvi dijous a Nàpols, però confien que els dies de repòs hagin fet efecte. Si fa o no fa, passa el mateix amb David López, el líder de la defensa i que s’ha perdut els dos darrers enfrontaments. No té relleu i serà a Sevilla, encara que se l’hagi de forçar una mica. Comptaran ja amb la companyia de Naldo. La suspensió de l’entrenament de divendres va impedir veure el brasiler per primer cop amb les nous companys, així que caldrà esperar fins a avui a les set de la tarda. En teoria arriba en bon to físic, perquè a Rússia ja anaven per la quarta jornada de lliga, però Quique ho podrà comprovar en directe. Si està bé, ocuparà el lloc d’Hermoso a Sevilla.

Marc Navarro

La defensa està tan en quadre que l’eix central no és l’únic maldecap dels tècnics. Javi López serà titular perquè Marc Navarro va encadenant petits problemes musculars que li impedeixen agafar el ritme, i el cos tècnic considera que si no està al màxim, el rendiment del badaloní cau en picat. En canvi, estigui o no al cent per cent de les molèsties a la cuixa dreta, Pau serà titular sota els pals. Diego López segueix sense data de tornada, malgrat que la cicatriu de la bursitis es va reduint.

La rereguarda no és l’única posició en quadre. El bessó manté Víctor Sánchez fora de servei al mig del camp i a la davantera Hernán Pérez i Álvaro tenen l’alta mèdica, però no estan al nivell físic dels seus companys, a banda de tenir la porta de sortida oberta. Quique resa perquè d’avui a dissabte no caigui ningú. I perquè li fitxin algú més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)