Espanyol

Esquiva el quiròfan

El lesionat. Els metges blanc-i-blaus opten per un tractament conservador d’entrada per mirar de curar la lesió a l’espatlla d’Álvaro, que estarà entre tres i quatre setmanes de baixa

Álvaro està de pega en la seva segona etapa blanc-iblava. El davanter badaloní va en encadenant lesions, i si una petita operació li havia impedit exercitar-se fins fa pocs dies al mateix ritme que els companys, ara afrontarà de tres a quatre setmanes més d’absència. L’expunta del Getafe va haver d’abandonar l’entrenament de dilluns amb evidents gestos de dolor, i les proves mèdiques van revelar una luxació a l’espatlla dreta, amb el problema afegit que plou sobre mullat. Així, els servei mèdics van decidir d’entrada apostar per un tractament conservador, de manera que Álvaro treballarà els pròxims dies en solitari fent fisioteràpia i rehabilitació per veure com va evolucionant l’articulació. En funció de com vagi, se l’integrarà de nou a la rutina del grup o s’optarà per passar per la sala d’operacions, recurs extrem que ja es va fer servir fa un parell de temporades quan militava al conjunt madrileny. Amb tot, l’opció de buscar-li una sortida es tanca encara més amb el nou contratemps. Abans de caure ja estava fora de forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)