Espanyol

“Tenim jugadors madurs i coneixedors de la categoria”

Serè. Quique Sánchez Flores abandona les inquietuds de la pretemporada i afronta la visita al Ramón Sánchez Pizjuán convençut que estan preparats per encetar el curs de la millor manera

Quique Sánchez Flores va voler rebaixar el suflé i després d’haver encadenat algunes compareixences expressant el seu descontentament, especialment agre després de la derrota al San Paolo contra el Nàpols, va mostrar una cara més amable i optimista de cara a l’inici del campionat, si bé la confecció de la plantilla no està en el punt de cocció ideal. “Ho vaig dir en un context concret, després d’un partit que acabàvem de perdre per 2-0 i no estava feliç. Però el més important és com arribem ara”, va desxifrar el tècnic madrileny, segur que els seus futbolistes tindran prou temprança per afrontar el xoc d’aquest vespre en un dels estadis més complicats del campionat. “Sabem que el primer partit sempre és complicat i tindrem un ambient advers, però ara ens coneixem, competim bé després d’una gran temporada. Anem amb jugadors madurs i sabem el que és jugar a primera divisió”, va explicar el preparador blanc-i-blau, que també va admetre que el moment físic segur que serà clau: “La temperatura comptarà també, ja sabem com cau a l’agost a Sevilla. La fatiga apareixerà segur, però tant per a ells com per a nosaltres i el que hem de fer és estar preparats. És el que té el primer partit de lliga.”

Hernán, un més

Malgrat que l’extrem paraguaià és un dels candidats a abandonar l’Espanyol en la recta final del mercat, figura dins la convocatòria i Quique està convençut que pot comptar amb ell en cas de requerir-lo. “Tots els jugadors que viatgen tenen la ment posada en l’Espanyol i de no ser així ja no vindrien. Hernán està bé, centrat i disponible”, va explicar l’entrenador periquito, que va declinar parlar de possibles fitxatges de cara a la setmana vinent: “No tinc ganes de parlar d’això, avui ens envaeix la tristesa i no em ve de gust que ens referim a la qüestió de les arribades.”

FRASES

Sabem que el primer partit sempre és difícil i a sobre tindrem un ambient advers, però som un equip que competeix molt bé
La fatiga apareixerà, però tant en nosaltres com en ells, és evident en el primer partit del campionat
Quique Sánchez Flores
entrenador de l’espanyol

“Estic trist, és tot molt dur”

Només de començar la seva compareixença, el tècnic blanc-i-blau va dedicar uns instants als atemptats que han sacsejat Barcelona i Cambrils: “Ho he viscut amb molta tristesa i encara no ho he superat. Vivim en un món amenaçat i que està insegur. Vull donar suport als ferits i a les famílies de les víctimes i tant de bo reaccionem per la bona salut de la ciutat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)