Espanyol

Més enllà dels 90 minuts

Entreteniment. El club blanc-i-blau posa en marxa una ‘fan zone’ per al primer partit de lliga a l’estadi de Cornellà-El Prat amb punts de diversió per als infants i música del discjòquei Quique Tejada

L’Espanyol fa temps que insisteix en la voluntat que anar a un partit sigui una experiència que vagi més enllà dels 90 minuts. L’equip blanc-i-blau s’estrena a casa diumenge contra el Leganés i ha preparat una fan zone perquè els seguidors arribin més d’hora a l’estadi de Cornellà-El Prat i gaudeixin d’activitats abans de veure per primer cop el seu equip aquesta temporada. Els aficionats periquitos podran menjar en diferents food trucks, fruit de l’acord amb Aramark, que ha canviat tota la restauració del feu blanc-i-blau. Per als més menuts hi haurà tota una col·lecció d’inflables, així com diversos tallers de pintura i de xapes dins d’una iniciativa de la federació de penyes.

La zona habilitada serà ben visible i estarà disponible des d’una hora i tres quarts abans del començament del partit. Per ajudar a crear un bon ambient el discjòquei Quique Tejada posarà les cançons preferides dels jugadors de la primera plantilla blanc-i-blava. Tot plegat en el context de la voluntat de fer que els partits siguin més que 90 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)