Espanyol

Espanyol

acord de patrocini

Riviera Maya aportarà com a mínim 12 milions a l’Espanyol

Patrocini. L’Espanyol signa un profitós acord amb l’estat de Quintana Roo per als sis anys vinents. La zona turística mexicana tornarà a ser la patrocinadora principal de la samarreta al gener

Riviera Maya serà el patrocinador principal de l’Espanyol les sis temporades vinents, fins a l’estiu del 2023. Així ho va anunciar ahir el club blanc-i-blau en un acord que van signar el conseller delegat del club, Ramon Robert, i el director de promoció turística de la marca Riviera Maya, Darío Flota. El consorci de turisme mexicà de l’estat de Quintana Roo és un vell conegut del club català que ja té lligams de patrocini des del 2011 i ara torna a entrar amb força a l’entitat blanc-i-blava. L’acord de patrocini principal preveu la projecció de la marca Riviera Maya en els suports i espais publicitaris més rellevants del club, però en el cas concret del patrocini de la samarreta del primer equip, l’acord preveu que la marca Riviera Maya es mostri a partir del mes de gener del 2018. Així, l’estat de Quintana Roo tornarà a lluir al pit després de fer-ho en els últims anys a la màniga i agafarà el relleu de Rastar Group i amb anterioritat de Power 8, el fallit patrocinador que va desplaçar Riviera Maya del pit. L’acord de patrocini tindrà un important impacte econòmic a les arques del club. L’Espanyol s’ha assegurat un import fix de dos milions d’euros per temporada amb unes variables en funció del rendiment de l’equip. Aquestes variables es cotitzaran a l’alça en el cas de classificació europea i encara més si s’arriba a la Champions League. Així doncs, l’import fix serà de 12 milions d’euros i podria superar els 16 milions si s’acaben complint totes les variables pressupostades.

En qualsevol cas, l’acord és important econòmicament però també estratègicament per al club blanc-i-blau. “Fa temps que ens coneixem. L’acord inclou lluir Riviera Maya al frontal, la possibilitat de desenvolupar acadèmies de futbol i altres aspectes. Aquest acord dona una seguretat, una garantia i demostra la fidelitat que hi ha entre les dues parts”, va remarcar Ramon Robert, que hi va afegir: “És un luxe, un plaer i un honor que algú aposti a llarg termini pel club. Entenem que el retorn que han tingut els fa seguir al costat d’un club com l’Espanyol.”

Per la seva banda, Darío Flota es va felicitar per l’acord. “Estar lligat a un equip de futbol permetrà que la nostra marca arribi a molts països on ara no arriba.” Flota tampoc va negar la seva alegria pel fet que l’Espanyol fitxés un futbolista mexicà i va deixar patent el seu desig que el club blanc-i-blau disputi un amistós a la Riviera Maya: “Seria bonic tenir una foto de tot l’equip amb les nostres platges de fons.”

RAMON ROBERT

“L’acord dona una seguretat, una garantia i la fidelitat de Riviera Maya”

DARÍO FLOTA

“Estar lligat a un equip de futbol farà que la nostra marca arribi on no arriba ara”

Ramon Robert: “No hem rebut cap oferta per Aarón”

En els últims dies s’ha especulat sobre una possible oferta del Manchester City per aconseguir els serveis d’Aarón Martín, convocat ahir per la selecció sub-21 d’Albert Celades. “No hem rebut cap oferta formal. Hi ha interessos per molts jugadors, però el club no ha rebut cap oferta formal. En el moment que es rebi, si es rep, en parlarem. Estem a prop del tancament de mercat i en el dia d’avui no ha arribat res”, deia el conseller delegat, Ramon Robert, que hi afegia: “Si es materialitzés una oferta de 20 milions? El que passa és que no hi ha hagut cap oferta oficial, ni del City ni de cap altre equip; el que es pugui pensar o analitzar són hipòtesis, quan hi hagi una oferta formal per aquest o per algun altre jugador, ho analitzarem i decidirem.” Quant al cas de Dídac Vilà, Robert va dir que està pendent dels detalls amb l’AEK i pel que fa a Diego Reyes va assenyalar que és “un tema difícil”. Sobre la renovació de Pau va dir que “en parlaran amb calma”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)