Espanyol

Espanyol

Primera divisió

El capità arribarà als 200 partits

Efemèride. Javi López sumarà demà contra el Leganés aquest nombre de duels a primera divisió. “Si arriben, serà un orgull enorme, serà un moment de sentiments molt bonics”, va dir

Era l’estiu del 2007, Javi López feia les maletes per marxar a Barcelona. Deixava el Betis i la seva Osuna natal per fitxar pel filial de l’Espanyol. L’acompanyava en aquest viatge iniciàtic Álvaro Rodríguez, Brachi, fill del mític Gabino i amic inseparable. Han passat deu anys i el jove imberbe de 21 anys ha esdevingut un futbolista madur, capità de l’Espanyol i respectat dins i fora del camp. Demà no serà un dia més per a Javi López. Si Quique Sánchez Flores, com sembla, aposta per ell al lateral dret contra el Leganés, sumarà 200 partits a primera, tots defensant la samarreta blanc-i-blava, i ben segur que li passaran pel cap l’accident de trànsit que va tenir en el seu primer dia a Barcelona –un cotxe el va impactar per darrere– i la inoportuna lesió del seu primer any amb el filial, la qual el va deixar tres mesos apartat dels terrenys de joc. Tot l’esforç, al final, ha valgut la pena. “Si arriben els 200 partits, sé d’on venen: de la perseverança, del treball, de tenir passió, de caure i aixecar-me, de voler superar-me sempre. Serà un orgull enorme. Ho compliré amb el club que m’ho ha donat tot. Serà un moment de sentiments molt bonics”, va relatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)