Espanyol

Espanyol

Primera divisió

“Parlaré sense embuts dels objectius quan tanqui el mercat

Quique. El tècnic evita valorar la política de fitxatges i es centra en l’estrena a casa davant el Leganés

Quique Sánchez Flores ha comparegut aquest matí per valorar el partit de demà davant el Leganés, el primer de lliga a casa. El tècnic blanc-i-blau va evitar, aquest matí, centrar-se en la política de fitxatge que està portant el club i farà una valoració global un cop es tanqui la finestra de contractacions el proper divendres 1 de setembre.

Estrena a Casa.

“Tenim molta il·lusió de jugar el primer partit a casa, treballem per la nostra afició i volem fer un partit bo i guanyar. Seguir mantenint la connexió amb els seguidors a còpia d’humilitat i treball”.

Mercat.

“Només vull parlar del partit i tenim que esperar. El club no ha deixa de treballar i la comunicació és constant amb Perarnau i Lardín. Sabem les nostres necessitats i tenim el límit salarial. Ho valorarem quan acabi el mercat. Queda una setmana i l’any passat van arribar bons jugadors en els últims dies.

Aarón, sortida.

“Sóc molt realista. No parlo de suposicions. La realitat és el Leganés. Tenim que fer un bon partit per guanyar.

Planificació.

“Valoro molt que hem fet un gran esforç per retenir a jugadors que ens van donar un gran rendiment l’any passat. Anem a esperar i no faré valoracions fins que acabi el mercat i quan arribi no tindrem cap recança de dir quin és l’objectiu. Ho farem sense embuts”.

Bapstistao, lesions.

“No tenim més precaucions amb ells que amb d’altres. Sempre cal tenir una mica de sort perquè no tinguin lesions.

Duel Leganés.

“El de la temporada passada no serveix de res. No té res a veure. Ells mantenen la filosofia i els jugadors. Pensem en nosaltres i mostrar la nostra millor versió.

Marc Navarro.

“Ha estat lesionat a la pretemporada i s’ha retardat en la incorporació amb el grup. Té que està fisícament bé.

Primer partit a casa.

“Guanyar o començar bé no et garantitza res. No miro el calendari més enllà dels dos o tres partits que venen. L’any passat vam fer 56 punts, que són molts, però no vam començar bé i ara fer-ho també és una seguretat. Però el que volem és guanyar per seguir alimentant les bones sensacions i no per arribar amb 4 punts al Camp Nou.

Renovació Pau López. “És un tema que es veurà amb els temps. La idea del club és que tenim un gran porter. Li heu de preguntar a ell perquè va marxar l’any passat, va ser una decisió molt particular, però ara és molt feliç. Jo li vaig donar la meva opinió i ell la seva. Estava d’acord en la seva opinió. És un jugador de molt nivell.

Mateixa llista.

Quique ha repetit la mateixa convocatòriadel partit de la primera jornada contra el Sevilla. L’única baixa és Marc Navarro que estava en la llista de 19 però es va caure abans del partit. Els homes triats pel tècnic pel partit de demà contra el Leganés és la següent: Pau López, Adrián López, Aarón Martín, Naldo, Gerard Moreno, Sergio García, Jurado, Leo Baptistao, Óscar Melendo, David López, Javi López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Pablo Piatti, Pape Diop, Mario Hermoso, Esteban Granero i Marc Roca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)