Espanyol

Sergio Sánchez: “Tornar aquí és tornar a casa, a la família”

L’últim fitxatge. El jugador de Mataró es mostra encantat de viure una nova etapa a l’Espanyol i somia en retirar-se de blanc-i-blau

L’Espanyol ha presentat aquest matí la setena i última incorporació. Sergio Sánchez arriba cedit a cost zero del Rubin Kazan i al juny caldrà negociar-ne la continuïtat, ja lliure de contracte. El mataroní s’ha mostrat encantat de viure una nova etapa blanc-i-blava després de vuit anys lluny del club periquito. “Si m’agradaria retirar-me aquí? Sense cap dubte. És l’equip que m’ha vist créixer en la part personal i professional, que ha fet possible complir els somnis. Què millor que tornar-ho en els últims anys de la meva carrera, aquesta etapa que és molt bonica per tornar, amb moltes il·lusions posades i espero ajudar. Tornar aquí és tornar a casa, a la família. Per a tot jugador del planter tornar ho és tot. Estic com un nen amb vestit nou.”

Sergio Sánchez s’ha mostrat sincer, reconeixent que després de deu dies sense cap activitat física serà complicat ser titular al derbi del Camp Nou. El jugador maresmenc, de 31 anys, ha apuntat a l’experiència i la presa de decisions com els punts en què ha millorat respecte els inicis de blanc-i-blau i ha recordat que es pot parlar d’Europa, però que no serà fàcil. “El club ha viscut un canvi a millor i a la vista està. S’ha posat tot en ordre des de baix, que és important. El cos tècnic està treballant bé des del planter, com sempre s’ha fet, i amb fitxatges que aporten. La il·lusió amb Europa hi és, però sent conscient que la lliga està difícil i l’Espanyol fa poc que hi és. Altres porten molt més temps i cal veure casos com l’Atlético, que ha anat creixent pas a pas.”

El 21 de Jarque

Finalment, el club blanc-i-blau ha anunciat els dorsals de la temporada. Hi havia el dubte de qui lluiria el 21 per primer cop després de vuit anys i l’escollit ha estat Marc Roca, que pota a l’Espanyol des dels onze anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)