Espanyol

Marc Roca lluirà el 21

Números. El repartiment definitiu dels dorsals acaba amb el migcampista de la Granada del Penedès, que des dels onze anys està a l’entitat blanc-i-blava, assumint el de l’etern capità

La falta de sortides ha dut l’Espanyol a utilitzar el dorsal 21 per primer cop des de la mort de Dani Jarque, el 2009. El club blanc-i-blau l’ha entregat a un representant del planter, Marc Roca. “Fa un any i escaig vam dir que si calia el dorsal es donaria, que seria a un jugador del planter, i en Marc Roca el pot portar, perquè des dels onze anys que està al club. Ha passat per totes les categories, ho hem parlat amb en Marc i la família de Jarque, que hi està d’acord”, va explicar Ramon Robert. El migcampista de la Granada del Penedès es va mostrar emocionat amb la decisió. “És tot un honor portar el 21. Defensarem el dorsal amb l’amor per l’Espanyol i pel futbol que sempre va demostrar l’etern capità. Ara jo portaré el 21, però en el futur molts altres jugadors del planter també el lluiran. Serà un homenatge etern de tot el planter al Dani, que era, i és, un referent, ja que tots el vam admirar.” Els nouvinguts, al seu torn, han assumit els que quedaven lliures. Dídac Vilà portarà el 12, el 24 és per a Sergio Sánchez i el 25, per a Sergi Darder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)