Espanyol

Un forat a tapar a la dreta i poques alternatives

Tocats. La lesió de Javi López se suma a la falta de ritme de Víctor Sánchez, Marc Navarro i Sergio Sánchez

L’Espanyol buscarà al Camp Nou la primera victòria a la lliga, mirant d’arreglar el desastre de la inesperada desfeta a mans del Leganés. Quique Sánchez Flores continua treballant cada dia a porta tancada i una de les incògnites del derbi serà com tapar el forat a la banda dreta. La lesió de Javi López fa que la llista d’alternatives estigui formada per tres jugadors sense el to físic necessari o buscar solucions més extremes com reciclar-hi de nou Hernán Pérez o fer debutar a primera divisió el jove Pipa.

Per segon any consecutiu quan arriba el derbi l’Espanyol mira a la banda dreta de la defensa. La temporada passada Quique Sánchez Flores es va veure obligat a aixecar el càstig a Javi López després de dos mesos sense jugar per l’absència de Víctor Álvarez i ara és el capità blanc-i-blau qui se’l perdrà segur per la lesió muscular que va obligar-lo a demanar el canvi en el tram inicial del segon partit de lliga.

El problema és qui ocupa el buit de Javi López. L’Espanyol va informar ahir que Víctor Sánchez començava a entrenar amb el grup i es perfila com l’opció més lògica. El problema és que el jugador de Rubí està deixant enrere una lesió de bessó, que l’ha mantingut fora tota la pretemporada. El baix to físic d’un dels capitans blanc-i-blaus és un problema que comparteixen les alternatives. Marc Navarro, titular si està al màxim, ha anat encadenant petits problemes musculars que li han impedit agafar el ritme necessari, així que Quique Sánchez Flores va deixar-lo fora de la convocatòria contra el Leganés, fent públic que el badaloní o està al 100% o no està. També s’hi podria situar Sergio Sánchez, però en la presentació oficial ja va indicar que feia deu dies que estava inactiu i hi havia companys més ben preparats per aparèixer en l’onze al Camp Nou.

El retorn de Diego López

Amb tot, jugui qui jugui, el cos tècnic és conscient que haurà de guardar un canvi per destinar-lo al lateral dret perquè el titular no podrà aguantar els 90 minuts. L’alternativa seria situar-hi Hernán Pérez, però l’anarquia del paraguaià ho fa inviable tractant-se del derbi. També hi hauria l’opció de Pipa. Quique va acabar molt content amb el rendiment del lateral del filial en la pretemporada, tot i que creu que encara no està preparat, així que el Camp Nou no sembla el millor escenari per debutar.

Finalment, Álvaro també va començar a treballar ahir amb el grup, mentre que Diego López està pujant la intensitat del treball, si bé no està gens clar que el pla de reaparèixer en el derbi sigui possible.

CONDICIONATS

Jugui qui jugui, el més probable és que calgui guardar un canvi per al lateral dret

EL PLA B

L’anarquia d’Hernán Pérez o el jove Pipa serien opcions amb més risc al Camp Nou

Granero: “Per a l’afició és especial, no es pot obviar”

Esteban Granero viurà dissabte el primer derbi de Barcelona. Format al Real Madrid, no li faltarà motivació per afrontar un partit que no serà un més. La plantilla, nous o vells, n’és perfectament conscient. “Per a tothom aquí és un partit especial. Només cal veure com ho viu la ciutat. Tots els partits són igual d’importants, però no es pot obviar que per a l’afició és especial, espera molt de nosaltres i estem preparats per donar el màxim.” El dubte al bàndol periquito és quin Barça es trobaran. S’estalvien el maldecap de Neymar, però falta veure si debuta Dembélé o com es nota la mà d’Ernesto Valverde. Els jugadors periquitos prefereixen no pensar-hi.“No sé què està passant al Barça, pensem en nosaltres només. Sempre és un bon moment per aconseguir els tres punts. Acumulem tres partits i no hem aconseguit la primera victòria. Tenim moltes ganes d’aconseguir-la. Contra els grans sempre és complicat, però si ho fem bé tindrem possibilitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)