Espanyol

dídac vilà

jugador de l'espanyol

Dídac Vilà, sense pressió

Inici de lliga. El mataroní veu el futur amb optimisme tot i la crisi de resultats. “L’equip està capacitat per situar-se en les posicions importants, en el top 10 de la lliga”, pronosticava

La setmana se li està fent molt llarga a l’Espanyol. El conjunt blanc-i-blau només ha sumat un punt en tres jornades i això ha fet augmentar la preocupació dins de la massa social. Serà dilluns quan l’Espanyol podrà remuntar el vol en un partit en què rebrà el Celta a Cornellà. “És molt important, una victòria ens donaria quatre punts, que seria començar millor que l’any passat, amb les victòries es creix i tot és més positiu”, reflexionava Dídac Vilà que mira el futur amb optimisme. “No tenim pressió perquè la gent està molt capacitada i tothom donarà el cent per cent, això serà suficient.” A més, el lateral, que viu la tercera etapa a l’Espanyol, és conscient del salt de qualitat que ha experimentat l’entitat. “Ha canviat per bé; des del primer dia tot està ben preparat i muntat, ara hi ha jugadors de més nom. L’equip el veig preparat per poder-se situar en les posicions importants, en el top 10 de la lliga.”

Finalment, també va destacar el plus que dona la gent de casa: “Sempre es nota perquè portes el club a dins.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)