Espanyol

Amb la moral més alta

L’equip blanc-i-blau busca la segona victòria sense fer rotacions malgrat disputar el segon de tres partits en sis dies

Quique Sánchez Flores recorda que els objectius dels blanc-i-blaus no són tan elevades com el Vila-real

L’Espanyol es va espolsar pressió del damunt dilluns amb la primera victòria de la temporada. El calendari, però, no deixa marge a la celebració perquè avui torna a haver-hi partit i en un camp tan complicat com el Vila-real. La moral més alta i sense rotacions contra un rival que si s’aspira a Europa és directe, si bé la diferència de pressupost segueix sent més que palpable.

Quan un equip disputa tres partits en sis dies l’habitual és que hi hagi rotacions. Però Quique Sánchez Flores porta setmanes alertant que hi ha set o vuit jugadors que encara no estan al nivell esperat, així que ahir va deixar clar que no hi ha marge per als canvis. Sergio Sánchez es va estrenar en una convocatòria, però l’únic dubte és si el tècnic periquito donarà continuïtat a l’onze que va derrotar el Celta o reforçarà el mig del camp davant d’un rival fort i amant de tenir la pilota. Marc Navarro i Granero van quedar fora de la llista, reduint el marge a sacsejar l’alineació.

Rival de Champions

Amb tot, l’entrada de Darder va oferir dilluns un major control de l’esfèrica, amb Jurado per davant i dues ales tan ràpides com Piatti i Baptistao. Quique ho té en compte, però ahir insistia que el més bàsic és recuperar els mecanismes de la passada temporada i que tenir el brasiler i Gerard Moreno a dalt també ha donat bons resultats. Alternatives a la plantilla, una de les peticions del tècnic respecte la passada campanya. Era una exigència si es volia igualar o superar el vuitè lloc obtingut, amb Europa a l’horitzó. La LFP va fer públic la massa salarial de cada equip i la realitat és la que és. L’Espanyol ocupa el desè lloc amb 60,9 milions i el Vila-real, en teoria un rival directe, està en 87,9. Per tot plegat Quique pujava el llistó dels groguencs. “El Vila-real és un equip Champions els darrers anys, excepte en els dos últims. Nosaltres som un equip que mira de millorar el projecte i créixer. Volem competir amb ells, com vam fer empatant a Sevilla. Si estem bé creiem que són camps on aquest any podem treure punts. Els equips que fan tres fitxatges de 15 milions són equips Champions, és l’objectiu que té el Vila-real.”

ELS ENTRENADORS

No tenim tant volum de jugadors com per rotar. Fins d’aquí un mes o mes i mig no tindrem la competició interna per poder rotar
L’Espanyol pot ser un rival nostre. Serà molt important evitar perdre pilotes perquè surten ràpid amb gent que corre molt bé
Fran Escribà
La idea va més per recuperar allò bo que vam fer la temporada passada que no pas en processos evolutius
Quique Sánchez Flores

El record de Sarrià en el 20 aniversari de l’adéu

El temps passa volant i ja fa dues dècades que els explosius van fer caure Sarrià. L’Espanyol va passar per Montjuïc abans d’anar al 2009 a Cornellà-El Prat i ahir Quique Sánchez Flores va recordar ahir el mític estadi periquito. “Molt bon records. Tinc gravat un partit amb neu, a la 84-85 diria. Un 3-2 de l’Espanyol al València on vaig gaudir molt. Hi he participat amb Madrid i València i és un dels estadis històrics. Des de petit feia col·leccions de cromos i és dels estadis que han tingut moltes vivències. He vist passar-hi grandíssims jugadors com José María, Gato Fernández, Solsona, Caszely, etc... Ha viscut grans moments.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)