Espanyol

Q. Sánchez Flores

Entrenador

“Traiem punts d’on fa un any no en trèiem”

Quique Sánchez Flores està cada cop més satisfet amb el joc del seu equip. I no se n’amagava després d’obtenir un molt bon punt de Vila-real: “Estem contents. És un punt molt positiu. El rival té arguments i jugadors molt bons, i el partit sempre ha estat sota control. Traiem punts d’on la temporada passada no en trèiem.”

L’entrenador de l’Espanyol només lamentava els problemes en la segona part, tot i que no havia patit gaire. L’equip blanc-iblau torna a ser recognoscible i Quique recordava que ara té més varietat per triar. “En la segona part hem perdut metres al camp i a partir d’aquí hem perdut la pilota. El Vila-real no se sent especialment còmode amb la pilota, és perillós en les transicions. Nosaltres depenem dels jugadors. Jugarem d’una manera o d’una altra en funció d’ells. Tenim un major nombre de jugadors i podem fer més coses, però tenim una manera de jugar, no enganyem ningú. Som de transicions ràpides i de fer un futbol simple però amb criteri. Partim del treball. Per córrer cal ser humil. Hem encertat en els jugadors, en com juguen i en com són.”

Finalment, Quique Sánchez Flores, que va obrir la porta a repetir onze diumenge, va lloar Pau, a qui veu “feliç”, i també Mario Hermoso. “A Mario cal cuidar-lo. És jove i fa un salt de dues categories. Està aprenent els mecanismes defensius.”

SATISFACCIÓ

“Estem contents. És un punt molt positiu. El rival té arguments i jugadors bons”

LA PLANTILLA

“Podem triar més. L’hem encertat en els jugadors, en com juguen i en com són”

PROTAGONISTA

“A Mario Hermoso cal cuidar-lo. És jove i fa un salt de dues categories. N’està aprenent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)