Espanyol

Collet: “Em sento dolgut i trist”

Polèmica. L’expresident blanc-i-blau lamenta que el club no hagi volgut fer un manifest per condemnar l’atac a la llibertat que viu Catalunya i els seus dirigents en les últimes setmanes

Un grup de penyes i aficionats va presentar un manifest lamentant que l’Espanyol no s’hagi pronunciat sobre l’atac a les llibertats individuals i col·lectives que viu Catalunya. L’expresident Joan Collet s’hi va sumar ahir, entenent que no era mullar-se en política, sinó que el present del país va més enllà. “He de mostrar el malestar davant la posició de la directiva atesa la situació excepcional que es viu ara a Catalunya. En moments com aquest cal defensar els drets democràtics i civils de la societat de la qual forma part i tant s’estima. Respectem la pluralitat de la família periquita, però la no defensa d’aquests drets democràtics irrenunciables per part de la directiva ens posiciona i ens allunya de la pretesa neutralitat que el club diu que manifesta.” L’empresari d’Argentona va afegir que estava convençut que Dani Sánchez Llibre i Ramon Condal també haurien fet un comunicat. I en declaracions a RAC1 va insistir que la qüestió va més enllà de la política. “Em sento malament, dolgut, i trist. Si hagués estat president, s’hauria fet el manifest. Sempre he dit que els club no s’han de posar en política, quan va sortir el tema del dret a decidir vaig manifestar els meus dubtes perquè creia que era un tema de política. Però això ha passat de la política: quan surten estibadors, bombers, sindicalistes, estudiants... i possiblements molts no són independentistes i creuen que Catalunya es troba en una situació en què s’ha anat una mica més enllà. L’Espanyol hauria d’haver fet un manifest defensant les institucions i els detinguts.” El club va fer una sèrie de tuits en què no es pronunciava i criticava els comunicats d’altres entitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)