Espanyol

David López

jugador de l'espanyol

“Ara anem més preparats”

Lliga. David López confia en el bon moment de l’Espanyol per fer “un bon paper” al feu madrileny. Tot i això, el santcugatenc no es refia del mal moment en lliga dels blancs, que no han guanyat a casa: “Sempre són perillosos”

David López va valorar ahir el duel de diumenge al Bernabéu conscient que aquesta vegada tenen més possibilitats. “Anem més preparats que l’any passat. La vegada anterior s’estava iniciant el projecte i ara tenim un recorregut fet. A més, aquesta última setmana ens ha anat bé per veure que som millors del que havíem demostrat. Estem millor físicament i de lesions i de banqueta. Podem fer un bon paper.” El capità també subratllava que l’Espanyol pot anar al Bernabéu a fer el futbol que ha mostrat en els últims partits, però va deixar clar que “amb el Madrid també s’han de tenir certes precaucions”. “Però podem fer una pressió alta com hem fet en els últims partits”, hi va afegir. El que sí que tenia clar el santcugatenc és que el Madrid sempre és perillós tot i no guanyar cap partit de lliga al Bernabéu. “El Madrid és un grandíssim equip encara que hagi tingut dos o tres partits dolents. És un equip que et pot fer dos o tres gols si no estàs concentrat. No pots anar confiat en cap moment.” A més, confia a trencar la mala ratxa històrica de mals resultats al Bernabéu. “Podem trencar una ratxa de molts anys sense guanyar al Bernabéu. No tenim por i hem de confiar en el nostre treball.”

Finalment, es va desfer en elogis cap a Cristiano: “No em fa por però és un jugador amb molta fam i que marca diferències.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)