Espanyol

Pau: “L’any a fora m’ha anat molt bé”

Reivindicatiu. El porter gironí és un dels protagonistes de l’inici de temporada dels blanc-i-blaus i vol deixar passar un temps abans de decidir si renova

Un dels noms propis de l’inici de temporada a l’Espanyol és Pau. El porter gironí està permetent que el retorn de Diego López s’allargui i no se’l trobi a faltar. El jugador del planter periquito ha ressaltat aquest matí el pes de l’any al Tottenham en les bones actuacions de l’inici de lliga. “L’any a fora m’ha anat molt bé, ha estat molt positiu, treballant amb en Toni i part del meu bon rendiment és gràcies a ell. Va ser un any complicat, esportivament no vaig jugar tant com hauria volgut. Necessitava sortir. Venia d’un any jugant i tenia l’opció de sortir a Anglaterra, a un club gran com el Tottenham. Tenia 21 anys i pagava la pena l’experiència, malgrat saber que no seria un any de molts minuts. El vaig aprofitar molt i em va anar molt bé a nivell personal i familiar, no me’n penedeixo.”

Pau ha recordat que amb el gran rendiment de Diego López la passada campanya no el van trobar a faltar. Ara juga, però vol esperar uns mesos abans de decidir si renova o no. El gironí vol saber primer el protagonisme que l’espera. És feliç a l’Espanyol, però no prendrà cap decisió de forma imminent, sense oblidar que porta la veu cantant perquè a partir de gener pot negociar amb el club que vulgui. “Som a octubre i cada cop que surto em pregunteu el mateix. És moment d’esperar, veure què passa i què volem el club i jo. Sé que és la vostra feina, però no parlaré cada cop. És una cosa entre els dos i caldrà buscar una solució. Sóc feliç aquí, sempre ho he dit. No tinc ganes de pensar-hi. Gaudeixo amb els companys i el dia a dia. Tinc el representant i m’agrada més parlar de futbol que no pas d’això.”

Finalment, Pau s’ha pronunciat de nou sobre la tensa situació que es viu a Catalunya. El porter no oblida les imatges de violència de diumenge i ha demanat diàleg per trobar una solució. “La situació és complicada. Hi ha imatges lletges, desagradables que es van viure a la teva zona, amb els familiars i amics. No es pot anar més enllà, és l’hora de parlar. Tant de bo no hi hagi més violència i a veure si hi ha un acord que deixi tothom content, tot i que sembli complicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)