Espanyol

David López: “Ara toca perfeccionar-ho tot”

Referent. David López veu l’equip periquito en línia ascendent

L’Espanyol ha presentat aquest matí el seu equip de la Lliga Genuine, els Amics Special RCDE, format per jugadors periquitos amb discapacitat intel·lectual. David López ha exercit de padrí i ha repassat l’actualitat de l’equip blanc-i-blau. El vestidor té bones sensacions, malgrat arribar a l’aturada amb una derrota al Bernabéu. “Estem en el camí. Al principi no acabaven de sortir les coses i ara estem millor. Hi ha coses en què hem millorat i evolucionat. Estem en línia ascendent, amb els nous acoblant-se molt bé, que ens ofereixen moltes alternatives a cada partit. Si agafem la línia de la passada campanya estarem en el bon camí. No hi ha una cosa que ens urgeixi més. L’any passat la part ofensiva ens costava més, ser més verticals i perillosos, però ho hem millorat. Ara toca perfeccionar-ho tot, sense quedar-nos amb un aspecte en concret.”

L’Espanyol ocupa ara la catorzena posició i David López considera que l’aturada de la lliga anirà bé per recuperar els lesionats i descansar les cames dels qui, com ell, han disputat tres partits en sis dies. El calendari ofereix ara un sèrie d’enfrontaments que cal treure endavant per seguir escalant llocs a la classificació. “Ara ve una part del campionat important contra dos equip que ho estan fent molt bé com Llevant i Betis i la Real, que confirma el bon paper de la passada campanya. Són equips que estaran lluitant per una plaça europea.”

Finalment, David López ha admès la incertesa per la situació de Catalunya i ha apostat per fer un esforç per garantir la continuïtat de Pau López, que acaba contracte al juny. “Són qüestions de club, però és un porter de present i futur i no s’ha de deixar escapat l’oportunitat. Totalment a favor de la seva continuïtat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)