Espanyol

Un suport del tot genuí

Solidaritat. El club blanc-i-blau presenta amb David López de padrí l’RCDE Espanyol Special, l’equip que competirà en la lliga de nova creació amb jugadors amb discapacitat intel·lectual

La iniciativa va ser del Nàstic i quinze clubs més s’hi van sumar. Els periquitos no hi van faltar i ahir van fer la presentació de l’RCDE Espanyol Special, que participarà en la primera edició de LaLiga Genuine. Avui viurà la presentació a Vila-real i demà arribarà l’hora de l’acció, estrenant-se a les nou del matí contra l’Athletic. A partir de les tres del migdia el Deportivo serà el rival i diumenge se les hauran amb el Reus. “És la demostració del tarannà d’un gran club que es preocupa pels qui tenen altres capacitats”, va ressaltar l’entrenador, Xavi Tendero. La línia d’elogis a l’aposta del club blanc-i-blau per la nova competició va tenir la complicitat de David López, que exercia de padrí. “Em sembla una gran iniciativa. És la mostra de la grandesa del club. Tenen tot el nostre suport, és una gran obra social”, va ressaltar, i Víctor Fernández va relatar com ho viu la plantilla. “Estem bastant nerviosos i amb moltíssima il·lusió. És un orgull participar i representar l’Espanyol. L’ambient a la plantilla és molt bo.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)