Espanyol

Un altre pas enrere

Reiterat. Marc Navarro es torna a lesionar i alimenta el problema habitual al lateral dret, sumant-se a les baixes de Javi López i Víctor Sánchez en el duel de divendres contra el Llevant

Marc Navarro va tenir una entrada impactant la temporada passada fins que va caure lesionat. El jugador badaloní ha anat encadenant petits problemes que li han impedit agafar el ritme, i ahir va viure un sant tornem-hi quan va haver d’abandonar l’entrenament abans d’hora amb un lleu esquinç de turmell. Els metges i fisioterapeutes estaran pendents de com evoluciona per ajustar el pla de treball dels pròxims dies, però des del club blanc-i-blau situaven el jove jugador ja en l’apartat de baixes de cara a l’enfrontament de divendres que ve contra el Llevant.

El lateral dret és un maldecap continu per a Quique Sánchez Flores des de la campanya passada, sobretot des de l’inici d’any quan Víctor Sánchez va estar més de dos mesos fora. El jugador de Rubí era el titular en aquest tram inicial de temporada, però va recaure dels problemes al bessó, sumant-se a Javi López, que diumenge va tornar a treballar amb el grup després d’un mes i mig fora. Sergio Sánchez haurà de repetir en l’onze inicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)