Espanyol

Undiano se suma a la manca d’encert de l’Espanyol

0-0. L’equip blanc-i-blau peca de manca de punteria i l’àrbitre s’equivoca en anul·lar-li un gol contra el Llevant.

L’Espanyol ha fet mèrits per endur-se avui els tres punts, però no ha passat del 0-0 contra el Llevant. Baptistao, en dues ocasions, i Sergio García han perdonat ocasions molt clares i l’àrbitre Undiano Mallenco s’ha equivocat en el tram final en anul·lar un gol de Gerard Moreno.

Quique Sánchez Flores ha apostat per la continuïtat a l’onze, amb el retorn de Piatti i l’estrena de Marc Navarro al lateral dret. El Llevant ha sortit millor, però la primera ocasió clara ha estat per a l’Espanyol en una passada llarga de Gerard Moreno i toc de Jurado, que Raúl Fernández ha desviat. El rebot ha anat a Baptistao sol dins l’àrea i amb tot a favor per marcar el brasiler ha enviat l’esfèrica als núvols. El partit no ha tingut un dominador clar, amb els granota sortint amb perill a la contra i gaudint d’arribades perilloses, si bé l’àrbitre no ha volgut veure unes mans clares dins l’àrea visitant..

La segona part ha arrencat amb un gran xut d’Ivi des de la frontal, que ha trobat la bona resposta de Pau. L’Espanyol, però, no ha trigat a fer-se amb la pilota de forma clara i Quique ha mogut aviat la banqueta per donar entrada a Sergio García i Sergio Sánchez. En el 62’, el davanter del Bon Pastor ha creat una ocasió clara, amb un defensa traient sobre la línia la rematada de cap de Gerard Moreno i Baptistao de nou erràtic perdonant sol dins l’àrea petita.

El pas dels minuts ha fet baixar la pressió de l’Espanyol i el Llevant ha tornat a atacar, així que Quique Sánchez Flores ha fet un canvi ofensiu amb l’entrada de Granero per Javi Fuego. De nou els blanc-i-blaus han fregat el gol en un xut llunyà de Darder, que s’ha enverinat en tocar un defensa i ha anat al travesser, amb Sergio García caçant el rebot sol a la frontal de la petita. Una gran estirada de Raúl Fernández ha evitat l’1-0. La insistència semblava tenir premi en el 82’ amb una centrada d’Aarón que Gerard Moreno ha enviat al fons de la xarxa amb el cap. L’auxiliar ha assenyalat una empenta del pitxitxi periquito que en cap cas ha semblat suficient com per anul·lar el gol. Undiano Mallenco s’ha sumat així a la manca d’encert dels davanters locals per a indignació de l’entrenador blanc-i-blau, que ha protestat molt i amb raó. Però el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)