Espanyol

mario hermoso

jugador de l'espanyol

“No hi ha persecució arbitral”

Mario Hermoso. El jove central s’ha convertit en una de les grates sorpreses d’aquest inici de temporada. “Puc donar més de mi però no em sorprèn la meva situació”, reconeix el futbolista madrileny que evita carregar contra els col·legiats

L’Espanyol, i més concretament la seva afició, ha viscut aquests últims dies empipats per la mala actuació arbitral d’Undiano Mallenco davant del Llevant. Una mala decisió, en anul·lar un gol legal a Gerard Moreno, va encendre les alarmes d’un equip que ja s’ha deixat 4 punts amb l’errada de divendres davant el conjunt granota i el gol fantasma, de la primera jornada, al Sánchez Pizjuán.“Intentarem que no ens torni a passar això però no crec que hi hagi una persecució arbitral. Nosaltres el que hem de fer és marcar les ocasions que tinguem”, reblava el futbolista aquest matí a Cornella. També es va queixar de l’estat de la gespa de la Ciutat Esportiva.“No ens ajuda l’estat de la gespa i que estigui en males condicions fa que ens sobrecarreguem més i és una cosa que cal corregir”, subratllava afegint-se a les queixes recents del tècnic, Quique Sánchez Flores.

D’altra banda, Mario Hermoso va parlar del seu moment personal. El futbolista acumula sis partits consecutius a l’onze titular formant parella amb David López a l’eix. La seva bona situació ha desplaçat a Naldo, titular en les dues primeres jornades, a la banqueta. “Tots els jugadors venen amb aquesta il·lusió i la mentalitat de fer les coses bé. Sempre penses en la millor situació que es pugui donar. No em sorprèn rendir a un gran nivell. Cada vegada més els jugadors arriben preparats per rendir”, admetia el central que no es vol quedar aquí. “Puc donar més, és el meu primer any a primera i es pot veure una millor versió de mi”. El madrileny també es desfeia en elogis cap a David López. “És un jugador que té experiència i capacitat per ajudar a la resta. Entén bé els conceptes amb pilota i sense. Ens fa estar concentrats i que mantinguem bé la línia. Tenim bona relació”.

Per últim va valorar el fet de mantenir la porteria a zero. “Sempre que no et facin gols mínim trauràs un punt i al davant tenim potencial i jugadors desequilibrant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)