Espanyol

espanyol

Primera divisió

“He de fer un pas endavant”

Marc Navarro. Va tornar a la titularitat contra el Llevant tot i les molèsties: “Vaig jugar el temps que vaig aguantar”, reconeix el badaloní, que sap que aquest curs serà clau per a ell. “Ja no soc el noi del filial, aquest curs serà més exigent”

Marc Navarro afronta la seva segona temporada al primer equip. El curs anterior va despuntar amb una aparició fulgurant contra el Granada i el Sevilla. Va tenir la sort de cara i va marcar dos gols. L’afició té a la retina la seva imatge imponent i les seves arribades a l’àrea. Aquest any ha de lluitar contra les lesions reiterades i les expectatives creades. “Ja no soc el noi del filial, ara soc del primer equip i aquest any és més exigent. He de fer un pas endavant, però estic preparat per a aquest repte i l’afronto amb il·lusió i confiança per tornar a disfrutar d’aquesta professió”, admetia el badaloní, que reconeixia que contra el Llevant va jugar amb molèsties: “Volia ajudar i vaig jugar el que vaig aguantar.”

Navarro va ser preguntat de manera insistent pel reguitzell de lesions que ha tingut en els últims mesos. “No m’estan matant, no ho crec. Faig treball específic per no lesionar-me”, indicava tot avisant: “M’estic tornant a trobar amb mi mateix per donar la millor versió.”

El lateral és conscient de la forta competència que hi ha al lateral dret. “La competència sempre és bona per millorar i estic treballant per tenir el màxim de minuts”. El futbolista també va comentar que li era indiferent jugar de lateral que d’extrem. “Estic preparat per on em necessiti el tècnic”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)