Espanyol

Un onze molt més definit

Rotacions. L’anada dels setzens de la copa del Rei va servir per reforçar l’alineació habitual a la lliga ja que tan sols Diego López va demostrar estar a punt per competir per la titularitat

Quique Sánchez Flores tenia clar quin era un dels objectius en la planificació esportiva a l’estiu. L’Espanyol necessitava guanyar en profunditat de plantilla, ja que el tècnic madrileny considerava que quan hi havia baixes o rotacions el rendiment se’n ressentia en excés. L’equip blanc-i-blau té les 25 fitxes ocupades, però l’anada de la copa a Tenerife va consolidar l’onze titular habitual, un cop les alternatives no es van reivindicar.

El Tenerife va marxar de l’Heliodoro Rodríguez López amb la sensació que el marcador era injust. I no se’ls pot dir que no tinguessin raó. L’Espanyol només va inquietar la porteria rival en el tram final, coincidint amb l’entrada al camp de Gerard Moreno i Aarón. Els dos són intocables a l’onze a la lliga. I amb raó. Dídac va complir al lateral esquerre, mentre que Sergio García va tenir problemes físics en la primera aparició a l’alineació titular, així que va ser substituït només començar el segon temps.

Així, tan sols un jugador va deixar clar que està preparat per si Quique Sánchez Flores li dóna la titularitat. Diego López va ser decisiu per mantenir la porteria a zero, lluint sobretot en una tisora de Malbasic a la primera meitat i en una escapada en solitari de Brian, traient el peu quan el punta tinerfeny l’encarava en l’un contra un. El porter gallec, amb una de les tres fitxes més altes de la plantilla periquita, no va dubtar l’endemà a recordar a l’entrenador que no es va operar abans per ajudar l’equip la temporada passada així que la suplència li fa mal. Com gestionar la competència a la porteria serà un dels reptes de Quique aquesta temporada.

En la resta de posicions, cap reivindicació més. Melendo va mostrar-se actiu, però va ser suplent fins i tot a la copa i Naldo va evidenciar que ha millorat el to físic, si bé va mostrar-se per sota de Mario Hermoso, mentre que Sergio Sánchez no va millorar Marc Navarro ni Víctor Sánchez al lateral dret, posició que cal recordar que no vol ocupar, ja que prefereix ser central. El mataroní és dels jugadors que va arribar baix de forma i en el tram final va ser dels qui és van acusar la manca de minuts.

La decepció Granero

Al mig del camp Diop va mostrar-se al nivell habitual, fent la feina que domina, mentre que Marc Roca va trigar molts minuts a entrar al partit, si bé va rebre poca ajudar a l’hora de combinar. Amb Darder intocable al doble pivot, el jove jugador de La Granada el Penedès no ho té fàcil per fer-se un forat a l’onze. Hernán Pérez es va moure en la grisor, amb sensació de poder generar perill, però sense fer-ho, però va abandonar per fi l’ostracisme.

Finalment, el rendiment més decebedor va ser Granero. Escorat a l’esquerra, no va entrar gens en joc. Ni es va oferir ni va deixar d’anar amb una marxa menys, mentre que Álvaro no va fer res per fer canviar d’idea Quique Sánchez Flores, que fa temps que va deixar de confiar-hi.

“No combinen com nosaltres”

L’entrenador del Betis , Quique Setién, té clar que dilluns es trobaran dos equips amb característiques ben diferents. “ L’Espanyol és un equip molt recognoscible, sabem quins són els seus registres. Porta amb el mateix entrenador fent el mateix des de fa ja temps. Ara cal controlar als futbolistes. . És un equip que no combina com nosaltres, tracta de fer els atacs més ràpids i defensa molt bé. Tractarem d’evitar que ens puguin agafar a la contra.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)