Espanyol

El final de la sequera

Betis. Un gol de Gerard Moreno permet l’onze blanc-i-blau deixar enrere un mes sense victòries

L’Espanyol ha deixat enrere aquesta nit la sequera d’un mes sense victòries en imposar-se al Betis 1-0 amb un gol de Gerard Moreno a la segona meitat.

El partit ha arrencat amb el Betis amb ganes de tenir la pilota, tal com es preveia, però amb la rèplica de l’Espanyol, que ha tingut possessions molt més llargues de l’esperat. Mario Hermoso ha intentat sorprendre Adán des del mig del camp i la rèplica ha estat encara més perillosa de Fabián, que s’ha tret una bona rosca des de la frontal de l’àrea que ha topat amb la creueta. D’ocasions no n’han falten per arrencar i Adán ha tingut una bona resposta en el minut 18’ en un córner que ha rematat de cap Gerard Moreno.

L’alt ritme d’ocasions ha caigut en picat a partir d’aquí i la primera part ha baixat de ritme fins derivat en avorriment. El segon temps ha arrencat amb l’Espanyol posant-hi una marxa més i el Betis buscant més la contra. Barragán ha provat sort des de fora l’àrea al 52’, amb bona resposta de Pau. Un minut després Piatti s’ha tret una bona passada cap a Gerard Moreno, que ha posat bé el cos davant de Jordi Amat, ha controlat amb el pit i ha superar Adán en l’1-0.

El gol ha dut Quique Setién a moure la banqueta, replicant Quique Sánchez Flores amb l’aposta per Sergio García. El Betis ha augmentat el domini, tot i que el primer a fregar el gol ha estat David López amb una rosca molt llunyana que ha sortit fregant el pal. L’onze periquito se sentia còmode i ha tingut opcions a la contra per sentenciar. Però li ha mancat encert i els andalusos han tingut l’empat en una desmarcada en diagonal de Sergio León que ha entrat a l’àrea i la rematada creuada ha trobat a Pau en mode salvador a quatre minuts del final.