Espanyol

“Aquesta és una victòria de definició d’objectius”

Quique Sánchez Flores Entrenador de l’Espanyol

Quique Sánchez Flores mostrava ahir la satisfacció de l’entrenador que acabava de veure damunt la gespa el partit que s’havia imaginat. El guió previst, sobretot remarcable per la victòria final, que posava fi a una sequera d’un mes i feia pujar l’Espanyol cinc posicions en la classificació. “No tots els partits són iguals. N’hi ha de prestigi, de confirmació i de definició. Aquest és de definició dels pròxims objectius. Vam perdre oportunitats com el dia del Llevant i avui ho hem aconseguit contra un equip poderós. Una gran victòria amb una gran feina.”

L’entrenador blanc-iblau va ressaltar com el partit havia seguit el plantejament previst. La línia de pressió alta per complicar l’elaboració de joc del rival, fidel al segell de Quique Setién. “Un partit en què es xutés poc, però més que el Betis, que té una filosofia molt més ofensiva. Un equip que ha defensat bé i amb la nostra filosofia hem tingut ocasions. Era important avançar-se, deixar la porteria a zero i definir objectius. Estem molt contents i tal com està la lliga, tan competitiva, està molt bé. El partit no podia ser gaire diferent de l’imaginat. La pressió alta constant nostra, ells amb dificultats per jugar, amb els davanters molt separats de la pilota i fent que Adán servís en llarg. Un amb un joc més lent i l’altre amb desplegaments més ràpids, a veure qui s’imposava.”

Finalment, Quique va situar el nivell de l’equip, comparant-lo amb el del campionat anterior. “No estem com vam acabar la temporada passada, que vam estar els últims deu partits a un nivell altíssim. Si fem aquesta comparació estem per sota, però si mirem com estàvem en aquest punt, estem millor. Amb un quart de la lliga disputat, estem en el bon camí.”

EL GUIÓ

“El partit contra el Betis no podia ser gaire diferent de l’imaginat”

CONTRASTOS

“Un amb un joc més lent i l’altre amb desplegaments ràpids, a veure qui s’imposava”

EL BALANÇ

“Amb un quart de la lliga ja disputat podem dir que estem en el bon camí”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)