Espanyol

espanyol

Primera divisió

“No veig els límits de l’equip”

Quique. Confia en el creixement sostingut de l’equip però no es refia del mal moment de l’Alavés, el cuer

Quique Sánchez Flores va parlar aquest matí en la prèvia del partit de demà davant l’Alavés a Mendizorrotza.

Partit contra el cuer, l’Alavés.

“Sempre pensen en el millor i davant aquesta mena de partit doblem la precaució perquè el rival creu que està en les darreres oportunitats per revertir la situació. Nosaltres tenim la oportunitat i dir-lis que serà en un altre moment. La atmosfera serà difícil i tenen jugadors que no ha aparegut i no volem que sigui davant nosaltres”.

Canvis a l’onze.

“Tot el que funciona cal deixar que flueixi. Si funciona el llum, no el toco”.

No es refia de l’Alavés

.

“Sabem que fer perquè les coses flueixin però estem davant un equip que ha fet bons partits. L’Alavés ha fet bons partits”.

Alerta groga.

“No pensem en això i no li diem a un jugador que afluixi perquè té quatre grogues. Això també seria un oportunitat per altres”.

Creixement de l’equip.

“La comparativa bona é comparar-nos amb nosaltres mateixos. No mirar als del costat. No ho fem perquè no volem. I el nostre creixement dependrà de nosaltres mateixos. Hem de ser ambiciosos i no perdre el nostre esperit. Som un equip que segueix creixent i s’està fent. No veig els límits d’aquest equip.

Duel a cara o creu.

“El futbol s’ha convertit, en cada cap de setmana, en un drama. L’ara o mai. I no participo en això. Cada partit suma i és important. Això és un camí. Una marató. És més el que ens pot l’empipada que la realitat. Em pot més el segon”.

Selecció espanyola, cap jugador de l’Espanyol en la convocatòria del seleccionador, Julen Lopetegui.

“Té una part de lògica. Fer que els jugadors d’equips que no estan en el top 4 o a Europa tenen més dificultat per entrar-hi. Tenim jugadors que poden estar allà sense problemes i ser que el seleccionador els està seguint. Si han d’estar, estaran. I el que ho marcarà és la dinàmica de l’equip.

Situació política.

“No barrejo política amb esport i no vull participar en aquest espectacle. Això no vol dir que estigui aliè a tot això. Ara és un moment de baixar la pilota al terra i dialogar. En el futbol l’eina és la pilota i en la política és la paraula”.

Disfruta amb el futbol de l’equip?

“He vist l’Espanyol patir molt des de la distància i això hi han jugadors que els ha fet més durs i ha sobreviscut. Ho han aconseguit ells amb molt d’esforç amb Galca i Sergio i això ens dona més probabilitats de créixer. Els temps són els que són i ens agradaria créixer més ràpid. Veig tics d’equip que pot créixer molt. I en això estic feliç”.

Alavés.

“No ens deixaran curtcircuitar i partir d’una pilota robada. Però tenim molts jugadors que juguen a un altre cosa i que no és el seu habitat. Ensenyar.los a com tenen que manegar els espais”.

Estil de joc.

“Depèn dels jugadors que tinguis. Si són cinc Piattis o cinc graneros és diferent. Uns volen que la pilota corri i altres al peu”.

El partit.

“Si competim serà un gran triomf i ens permetrà pensar en altres coses”.

Piatti i les seves substitucions constants.

“Torna a recuperar el nivell que tenia l’anterior temporada. L’assistència li va bé perquè és un futbolista que es mou per números i el cap va per sobre del físic. El seu canvi? És una posició de molt desgast i hem de tenir jugadors molts frescos als interiors”.

Cap victòria a domicili.

“Ni ens ho plantegem. No tenim cap por a jugar fora.

Llista de convocats.

La llista de convocats de 20 futbolistes només va tenir com a novetat l’entrada de Dídac. La llista completa és la següent: Pau López, Diego López, Álex Domíngue, Aarón, Víctor Sánchez, Naldo, Gerard Moreno, Sergio García, Jurado, Baptistao, Dídac, Diego López, Melendo, David López, Javi López, Hernán Pérez, Javi Fuego, Pablo Piatti, Diop, Mario Hermoso, Sergi Darder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)