Espanyol

Espanyol

La junta d’accionistes, el 18-D

Trobada anual. El president, Chen Yansheng, encapçalarà l’acte protocol·lari en què presentarà els comptes anuals de l’entitat, així com les perspectives de futur en l’aspecte econòmic i social

El consell d’administració de l’Espanyol va fer oficial ahir la data de la junta general ordinària i extraordinària d’accionistes que es durà a terme a l’auditori de Cornellà, el dia 18 de desembre a les 18 hores. L’acte anual i protocol·lari comptarà amb la presència del president, Chen Yansheng. El jerarca xinès aprofitarà l’acte institucional per arribar uns dies abans a Barcelona per preparar la junta i també conèixer de primera mà com estan les diferents parcel·les del club. L’ordre del dia anirà marcat primer per l’informe del president i, després, com és habitual, els següents ordres del dia estaran marcats per l’aprovació dels comptes anuals al tancament de l’exercici al 30 de juny del 2017. També hi haurà un apartat per valorar l’eix social de l’entitat com la reelecció o, en el seu cas, nomenament, de membres del consell d’administració de la companyia i es tancaran amb l’habitual espai pels precs i preguntes. Un moment en què algun dels accionistes potser interpel·la al president al voltant de les informacions sobre una possible venda de part de les seves accions en la borsa xinesa per agafar múscul financer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)