Espanyol

futbol

Espanyol

Només en blanc-i-blau

Iniciativa. L’Espanyol s’uneix als diversos agents socials del club i diumenge es repartiran banderoles amb els colors de l’entitat amb la intenció de despolititzar les grades de l’estadi

L’Espanyol segueix fent passes en la seva intenció de despolititzar les grades del seu estadi. El 25 d’octubre passat l’entitat va donar suport públic a un manifest conjunt de tots els agents socials del club en què s’especificava la necessitat de preservar i garantir la pau social i la no utilització política de l’entitat, i una de les mesures era veure un RCDE Stadium completament blanc-i-blau. Ara el club anirà fent passos en aquesta direcció per plasmar aquesta idea en el partit de diumenge contra el València amb diverses càpsules creatives i elements audiovisuals per reforçar aquesta idea coral.

Per culminar aquestes accions, el club i els seus agents socials tenen el suport de l’empresa de consultoria global i auditoria financera Rhombus, que distribuirà banderes blanc-i-blaves en tots els accessos a l’estadi abans de la disputa del partit contra el València amb la intenció que les banderoles agafin protagonisme en el moments previs a la sortida dels jugadors al terreny de joc i durant els 90 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)