Espanyol

Sergio García: “No he vingut per sortir estonetes”

Protagonista. El davanter del Bon Pastor se sent ja preparat per rendir al màxim, a l’espera de rebre més oportunitats

Sergio García va ser un dels grans fitxatges de l’estiu, amb el record de l’alt rendiment en l’anterior etapa. Dos anys més tard torna a vestir de blanc-i-blau i de moment és suplent. El davanter del Bon Pastor accepta amb paciència la situació, tot i que aquest matí ha volgut deixar clar que ja té el ritme necessari per sortir d’inici. “Fa temps que estic preparat per ser titular. Al principi sempre costa una mica. Si arriba el moment d’estar a l’onze, com un més. No és que no estigui bé perfectament, estic en perfecte estat i vull aportar les meves coses per ajudar l’equip. El ritme el tinc fa temps. La decisió la pren l’entrenador. Si decideix que em fa jugar, ja es veurà que estic com els altres.”

Sergio García ha insistit un cop rere l’altre que està preparat per rendir al màxim. El davanter barceloní va admetre a la pretemporada que li estava costant i va demanar una mica de temps. Que ja ha passat, segons ha ressaltat després de l’entrenament matinal. “Un sempre vol estar damunt la gespa des de l’inici. No he vingut per sortir estonetes. M’ho he de guanyar i quan tingui les oportunitats ho he de fer el millor possible. A un no li agrada venir per estar a la banqueta, sinó per estar l’onze titular. No estic decebut. Sempre vols jugar més, però pot passar. Miro d’aprofitar l’oportunitat quan toqui, però cap decepció.”

Malgrat tot, Sergio García sap que és un veterà i un referent, així que no vol provocar cap incendi. Ha insistit que no es planteja marxar i que seguirà esperant l’oportunitat. “Sóc un dels més veterans. Quique em demana que sigui un exemple, que sempre ho he estat, mai he creat cap conflicte. Ho porto bé. No agrada, està clar, però has de saber que hi ha companys que voldrien estar allà i no poden també. He d’estar alegre, que tenim un ambient magnífic al vestidor. Vull estar sempre a l’onze i quan em toqui, ajudar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)