Espanyol

Mirant de calmar l’eufòria

El rival. Pepe Bordalás demana als jugadors de Getafe que s’oblidin dels elogis que estan rebent i que es preparin per trobar en el duel d’aquesta nit “la millor versió de l’Espanyol”

El Getafe està sent lloat pel bon rendiment en el retorn a la màxima divisió. En l’última jornada els madrilenys van golejar l’Alavés i fa quatre jornades que no perden, però Pepe Bordalás va mirar de frenar ahir l’eufòria. “Soc dels que penso que l’elogi debilita, sempre ha estat així. Les valoracions s’han de fer a final de temporada. Hem de treballar amb molta humilitat. En la meva carrera una de les coses en què més he insistit és que el futbol és molt canviant i, excepte els grans, tots tenim moltes opcions de perdre. Fa poc es parlava d’Euroleganés i ara ja són quatre derrotes seguides. Això és la lliga espanyola i cal tenir els peus a terra, no deixar-se endur pels elogis.” El tècnic alacantí no donarà fins avui la convocatòria i va alertar del perill del rival, malgrat les dues ensopegades seguides dels periquitos: “L’Espanyol és un gran equip, molt ordenat, molt competitiu i que a pesar d’haver perdut els dos últims partits no ens ho posarà gens fàcil. Haurem de treballar molt, al màxim, perquè trobarem la millor versió de l’Espanyol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)