Espanyol

“Els punts sempre són el més important, però avui més”

Quique Sánchez Flores Entrenador de l’Espanyol

Quique Sánchez Flores era conscient que el joc no havia estat el millor, però estava content perquè l’objectiu eren els punts. La tranquil·litat i no allunyar-se gaire aviat dels reptes de la temporada. “Els punts sempre són el més important, però avui més. Era molt difícil, contra un equip amb la moral pels núvols i que cedeix la pilota. Massa situacions incòmodes, massa tensió. Ho hem tirat endavant com a homes. Encadenàvem una sèrie de partits en què pensàvem que podíem puntuar i no. Avui res hi ajudava, contra un equip molt agressiu, que tanca els espais i aprofita els errors d’un rival. Una mica un mirall nostre. Quan jugues sense marge d’error és una tensió que no m’agrada gens. I si fas venir l’afició en dilluns, encara més. Ja vam comentar al vestidor fa setmanes que el partit d’avui seria més difícil que el del València.” La victòria suposa una dosi de calma i reforça la identitat: “L’equip ja va demostrar que si marca primer és molt incòmode. Anímicament es nota molt avui dia, reforça el grup i dona la força necessària. És una lliga de deu o dotze equips i volem quedar primers. L’any passat ho vam fer i treballem per tornar-ho a fer.”

L’entrenador de l’Espanyol es va mostrar comprensiu amb les errades o amb els problemes per connectar amb Gerard Moreno i Sergio García. I tot plegat amb la pitjor entrada a l’estadi en la lliga en l’etapa de Cornellà-el Prat: “A la gent cal posar-li un deu. Venir aquí en dilluns i amb aquest temps... A vegades per ansietat hem jugat enrere massa cops i ha estat perillós. Potser és el primer partit en què hem notat ansietat, en les passades enrere i en les últimes passades que ens havien de permetre anar cap a dalt. En un grup humà és normal.”

LA SITUACIÓ

“Quan jugues sense marge d’error és una tensió que no m’agrada gens”

EL GETAFE

“Era molt difícil, contra un equip amb la moral pels núvols i que cedeix la pilota”

IMPRECISIONS

“És el primer partit en què hem notat ansietat. En un grup humà és normal”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)