Espanyol

“Hem de repensar com fem les coses fora de casa”

Quique Sánchez Flores. Entrenador de l’Espanyol

Quique Sánchez Flores reconeixia en l’última resposta que ahir no tenien cap motiu per somriure. Un cop més, l’Espanyol va anar contra remolc lluny de casa per una errada matinera. “Tornem a concedir d’inici i és un gran avantatge per a l’Eibar. Hem evitat l’allau de l’Eibar, en cap moment han pogut, però hem sortit a error per gol. El primer és una cadena d’errades. És un mal rebuig, una falta que no s’ha de fer, errada de col·locació dels jugadors i mal rebuig. El segon gol, un altre error i ens fa patir. El gran error és regalar un gol a l’equip de casa, que juga amb tot a favor. No tenim la mateixa mentalitat que en la passada temporada fora de casa. Som molt més durs, incòmodes per al rival i quan ho hem fet així hem competit bé.”

La victòria deixava l’Espanyol a dos punts d’Europa, però l’ensopegada el situa en la quinzena posició. I accentua el calvari a domicili, orfes de victòries. “El partit és el que imaginàvem. Un rival que no deixa jugar, ningú ha jugat còmode contra l’Eibar. I si a l’equip fort, de casa, els dones un gol tot es complica molt. El nostre estil es veu perjudicat pel de l’Eibar, et roba els espais. Hem marxat amb la sensació que Pau només ha fet una aturada, que la pilota estava sempre a l’aire i mai hem estat angoixats. Hem de repensar com fem les coses fora de casa perquè no ho fem bé. La nostra ambició sempre és fer més. Abans del partit parlàvem de la importància de guanyar per fer el salt que et permet lluitar per coses boniques.” El tècnic lamentava les dues cares del seu equip. “Tenim el pressupost deu i estarem del set al quinze. Una lliga mol t complicada, en què a casa tenim una bona ambició i fora de casa som un equip distret. Hem de prestar més atenció.”

A PITJOR

“Fora de casa no tenim la mateixa mentalitat que en la passada temporada”

REITERACIÓ

“El gran error és regalar un gol a l’equip de casa, que passa a jugar amb tot a favor”

DUES CARES

“A casa tenim una bona ambició i fora de casa som un equip distret. Cal més atenció”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)