Espanyol

pau lópez

jugador de l'espanyol

“No tinc una data límit per renovar”

Mercat. Pau no és posa un dia concret per tancar la seva continuïtat a l’Espanyol. Aquesta postura topa frontalment la del club que li va donar un ultimàtum per final de mes. El porter considera el duel amb el girona “un partit especial”

La renovació de Pau López segueix sent un assumpte que centra l’actualitat blanc-i-blava. El club, de la mà del director esportiu, Jordi Lardín, va deixar clar que la renovació havia d’estar enllestida a final d’aquest mes. “treballem amb una data interna on s’ha de tancar en positiu o negatiu aquest tema”, va assegurar fa unes setmanes el jerarca. Ara aquesta data límit s’acosta de manera inexorable. Tot i això, Pau López no es va sentir al·ludit per aquesta qüestió, tot el contrari. “Ja vaig donar les explicacions que tenia que donar en el seu moment. No tinc una data límit per renovar i arribar a una solució”, deia el porter que tornava a insistir en ser qüestionat per l’ultimàtum del club tornava a insistir: “Jo no tinc data”.

El porter tampoc es va voler posicionar sobre si hauria de jugar o no arribat el moment en què el club pressionés al tècnic per seure’l a la banqueta en no tenir segura la seva renovació. “El mister és que decideix i en el que em centro és entrenar cada dia. Ell és qui decideix i mana en aquest sentit. Respectaré una cosa o un altre. Tots els jugadors estem obligats a donar el màxim”. El porter tampoc volia dir si es veia el proper any a l’Espanyol. “La meva felicitat està on està i ara és aquí. Veurem que passa”, deia el porter que .

D’altra banda, el porter va parlar del seu moment personal i la seva cerca en millorar constantment les seves prestacions sota pals. “Tinc que millorar el joc amb els peus, el joc aeri i la tàctica és una llista inacabable. Tinc 22 anys imagina’t si tinc que millorar”, apuntava el futbolista que també es felicitat de tenir “uns companys molts bons que et fan millor, he crescut en relació a l’equip que hi ha”.

Girona, un duel especial.

Pau López viurà un partit especial davant del Girona. “Vaig créixer allà i vaig jugar a les categòries inferiors. Serà un partit maco i especial. Vull que els vagi tot bé a primera però que dilluns no tinguin un bon dia”, va explicar el porter que no amagava les urgències de l’Espanyol. “És estrany, hem tingut dos jornades per fer el pas endavant i no ha pogut ser. Necessitem dos partits guanyant per donar un pas en la classificació i que ens canviï la dinàmica. Sabem que no podem estar en la situació que estem”, reflexionava tot assegurant que el gran problema de l’equip no està al darrera sinó al davant. “Ens creen poques ocasions de gols, en defensa estem bé però el problema és al davant. La diferència aquest any és que els gols no arriben, l’any passat amb mitja ocasió feiem gol”.

El porter tornava a insistir que el partit davant el Girona “és important” per la situació en què es trobem els blanc-i-blaus però no volia parlar de pressió mental. “No m’agrada la paraula angoixa. Davant del Getafe volíem guanyar i a vegades et pots precipitar”.

Per últim va opinar sobre el rendiment a domicili. “Fora de casa no hem estat bé en dos partits. Madrid, vila-real o Sevilla van jugar bé i vam sumar en partit complicats. Ens falta guanyar als equips que estan més en la nostra lliga. L’equip necessita guanyar i sentir-se còmode i això arribarà a base de les victòries”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)