Espanyol

espanyol

mario hermoso

Hermoso rebaixa els nervis

Crisi esportiva. El central considera que “la situació no és tan dramàtica” i creu que són “coses del futbol” tot i que deixa clar que cal guanyar el proper partit contra Las Palmas

Són dies durs per a l’Espanyol. La plantilla està paint encara les dues derrotes, contra l’Eibar i el Girona, que han acostat els blanc-i-blaus a la zona de descens. Ahir, qui va donar la cara va ser Mario Hermoso. El central intentava rebaixar el clima de nervis i tensió que s’ha instal·lat al voltant del club. “És una setmana que no va sortir com esperàvem, però cal viure-la amb normalitat. Estem en un moment en què les diferències de punts amb els de dalt és mínima, tampoc és tan dramàtica, la situació. Són coses que té el futbol. Hi ha moments millors i pitjors, s’ha de viure amb normalitat. Diumenge [a Las Palmas] tenim un altre partit i cal guanyar-lo.” En aquest sentit, el central deixava clar que la culpa és dels futbolistes i excusava, en certa manera Quique Sánchez Flores. “Estem fotuts perquè els resultats no ens han acompanyat, però si una cosa no ens falta és compromís i humanitat, tots sabem què hem de fer i som responsables, estem segurs que amb aquesta mentalitat les coses acabaran sortint”, va argumentar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)