Espanyol

chen yansheng

propietari de l'espanyol

“La Champions és i sempre ha estat el nostre objectiu”

Chen Yansheng. El president de l’Espanyol reafirma el seu compromís de portar el club a la màxima competició continental i torna a mostrar el seu suport a Quique Sánchez Flores

El president de l’Espanyol, Chen Yansheng, ha fet aquest matí la seva valoració anual sobre la marxa de l’equip. La seva roda de premsa davant dels mitjans de comunicació es va centrar principalment en els aspectes esportius. L’apartat econòmic, el gran aval del jerarca xinès, ja va quedar prou remarcat i destacat en la Junta General d’accionistes, d’ahir. El primer repte, i que no es treu del cap el mandatari, és arribar a la Champions. Famosa va ser la seva frase de “a la champions en tres anys”, que el persegueix des de la seva presentació en societat. Avui, lluny d’amagar-se, es va reafirmar en aquest propòsit, com a mínim, a mig termini. “La Champions és i sempre ha estat el nostre objectiu i ho farem tot per arribar-hi però a l’esport hi han factors imprevisibles però no renunciarem a aquesta meta”. Tot i això, el president va diluir el factor temporal de quan es produirà aquesta arribada a la màxima competició continental.

Aquestes són les frases més destacades de la compareixença del president de l’Espanyol, Chen Yansheng.

Limitacions inversió Xina.

“El govern xinès ha classificat algunes inversions com recomanades i altres no recomanades i el futbol està en el no recomanat però les xifres de la junta ens mostren que el club és autosuficient i es podrà desenvolupar per si sol”.

Situació Esportiva.

“Les últimes jornades no estem donant bones prestacions però amb la nostra persistència i treball tot s’alinerarà amb els nostres resultats finançers. Queda més de la meitat de la temporada i molt per lluitar”.

Puigdemont i recolzament Girona. “Com tots sabeu, políticament el club s’ha mantingut neutral però volem enviar aquest missatge al senyor Puigdemont que en el partit de tornada ens venjarem d’aquesta derrota que és el que tots volem. No només en aquest partit sinó en tots.

Crits contra Quique a Cornellà . “Entenem el sentiment. de l’afició, Tots volem guanyar els partits i jo vull veure victòries. Quique és un gran entrenador i es mereix el nostre respecte i li hem de donar el nostre suport

Jugador xinès. “Sabem que per entrar en el mercat xinès és important tenir un jugador del nostre país però no podem rebaixar el nivell de l’equip. Ara hi han dos jugadors xinesos a la base i tan de bo puguin tenir el nivell per estar en el primer equip. Quan tens un jugador xinès hi han un retorn exponencial en l’interès d’aquell club i també de la lliga.

Nota de l’any. “Segueix sent un sis, no hem progressat”.

Pau López. “El club sempre ha fet i farà el màxim esforç per retenir els millors jugadors i més si han sortit del nostre planter. Amb Pau fa mesos que estem actuant de manera proactiva”

Entrada a bolsa de l’Espanyol “Hem vist moltes especulacions al voltant de l’espanyol i volem insistir que aquestes noticies no son reals. Farem projectes de desenvolupament pel club i abans de fer qualsevol moviment farem el millor pel club.

Xifra límit govern xinès. “No hi ha cap xifra però el que em dit és que el govern xinès recomana uns sectors i no uns altres.

Inversió Rastar: “En el mercat europeu, Rastar ha millorat com a imatge de marca però aquest impacte és difícil veure un retorn econòmic a curt termini. S’ha de seguir treballant”.

Reunions diverses “No només amb Quique sinó amb altres professionals. Veig total confiança en ell per revertir aquesta tendència.

Portaveu en el club. “Estic d’acord amb Quique i farem millor aquesta tasca de representació”.

Traspàs gener? “En el mercat de fitxatges sabem que hi ha tota mena de possibilitat però dins del pressupost q ue tenim farem el millor per a la plantilla. El club no necess

Passió de l’aficionat. “No em penedeixo d’entrar en aquest món, jo també sóc passional”.

Assistència a l’estadi “Veiem la poca assistència de l’estadi i això són pels resultats esportius i això s’ha de fer des de la gestió, independentment dels resultats, som autocrítics i estem veien els errors que hem comès. Amb la nostra feina ens guanyarem als aficionats.

Millora en la gestió. “Estem aprenent a gestionar bé el club i millorarem sobre la marxa.

Quique Sánchez Flores “A dia d’avui podem dir que el recolzem. Tinc una comunicació oberta i directe amb ell i és el primer preocupat per l’actual situació.

Ramon Robert, contracte. “Vam tenir la Junta i tots els consellers van quedar renovats per un període de cinc anys”

Traspassos necessaris? “No hi haurà una venda forçada per motius econòmics. Només es farà si és bo pel club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)