Espanyol

El millor final d’any

Jornada 17. El conjunt blanc-i-blau provoca la primera derrota de la temporada de l’Atlético de forma merescuda amb un gol de Sergio García en el minut 87

L’Espanyol s’ha espolsat nervis i ha entrat al Nadal amb un somriure en oferir la millor versió derrotant l’Atlético amb un gol de Sergio García a tocar del final. Adéu al 2018 amb una alegria contra un rival que no havia perdut cap partit. I merescuda.

L’Espanyol s’ha enfrontat a l’equip que voldria ser i el partit ha començat amb un equip periquito més actiu. La primera ocasió clara ha arribat al minut 19 en una contra en què Sergio García ha deixat Baptistao sol davant del porter i el toc amb l’esquerra del brasiler ha estat horrorós. Poc després David López ha obligat Oblak a intervenir amb un xut llunyà.

Un parell de contres han posat la por al cos a l’Espanyol i l’Atlético s’ha anat apoderant del partit. El principal ensurt ha derivat d’un rebuig arriscat de Javi López que ha donat peu a una passada dins l’àrea a Griezmann, que ha caigut davant la sortida de Pau. El col·legiat ha indicat el punt de penal abans de rectificar perquè el francès s’havia llençat a la piscina, si bé s’ha estalviat la groga.

Els dos equips s’han seguit anul·lat a la segona part i de nou l’Espanyol és qui ha proposat més. Baptistao ha espatllat una contra clara i en el 67 Sergio García ha rematat fora per poc la centrada rasa de Gerard Moreno. L’ensurt de l’Atlético ha estat immediat en el gol de Godín a pilota aturada, anul·lat per una falta molt clara.

El desgast s’ha començat a notar i els espais, a aparèixer. En el 75’ Correa s’ha escapat sol amb un company al costat, però enlloc de donar-la ha volgut resoldre, rematant fluix a les mans de pau. Gerard Moreno ha provat sort d’immediat, però Oblak ha aturat la rosca dins l’àrea. L’aparició de Correa ha estat un maldecap, però en el minut 87 Piatti ha trencat pel centre, ha obert a la dreta cap a Granero i la passada al segon pal ha trobat l’encert de Sergio García per l’1-0. Dos dels canvis participant en el gol.