Espanyol

Quique Sánchez Flores

Entrenador de l’Espanyol

“Ens anirà molt bé per a la moral dels nois”

Quique Sánchez Flores era conscient que s’havia vist un partit d’entrenadors, en què passava poc, però el més important era la victòria, clau per respirar. “Era molt necessària i molt important perquè el rival feia un any que no perdia. És molt complicat. Hem merescut la victòria altres dies, però el futbol és com és i ha arribat contra un dels millors d’Europa. Anirà molt bé per a la moral dels nois. És bo perquè tots marxem amb la sensació d’haver guanyat un dels millors d’Europa, sense encaixar i les sensacions seran positives en els pròxims dies. Això és important.”

El tècnic blanc-i-blau va reconèixer que el partit havia estat poc vistós, gairebé sense ocasions de gol. Era el pla. “Ells es prenen els partits amb molta calma. Ens interessava que passés poc, amb control, perquè si es descontrola tenen molta qualitat.” Per això va repetir l’esquema tàctic del duel anterior, amb una petita modificació en la defensa dels laterals. I de nou amb Duarte de central i David al mig. “Se’m llegeix fàcilment i fa temps que sabeu quines són les meves intencions, però no podem exposar els jugadors. Hem esperat que l’Oscar estigués bé i, si manté el nivell, com Javi a la dreta, ens permetrà moure altres a la posició natural.”

Finalment, el tècnic de l’Espanyol va tenir paraules d’elogi per a l’afició, que en el partit anterior n’havia demanat el cap. “Estem molt agraïts perquè ens han donat suport, han entès el partit, que en molts moments ha estat neutre, amb massa pausa, sense que passés res. Animant-nos tot és més fàcil. El públic ha gaudit perquè feia temps que anàvem rere la victòria. Teníem ganes de poder-los oferir aquesta victòria.”

ADEU 2017

“És bo perquè marxem amb la sensació d’haver guanyat un dels millors d’Europa”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)