Espanyol

futbol

espanyol

Álvaro enfila la sortida

Mercat. El davanter està ultimant la seva marxa al Nàstic. El badaloní no entra en els plans de Sánchez Flores i és l’únic jugador de camp de l’equip que no ha disputat cap minut en la lliga

Álvaro Vázquez té les hores comptades a l’Espanyol. El davanter està ultimant la seva marxa al Nàstic de Tarragona. El mateix president de l’entitat, Josep Maria Andreu, ja va confirmar després del partit de dissabte contra l’Osca que les negociacions estan molt avançades. El futbolista no entra en els plans de Quique Sánchez Flores i és l’únic futbolista de camp que no ha disputat cap minut en la lliga. A tot això s’hi afegeix que només ha entrat en una convocatòria: contra el Getafe el 27 de novembre. El futbolista va ser una petició personal de Quique quan va aterrar a l’Espanyol i el club blanc-i-blau li va signar un contracte de quatre temporades fins al 2020. La cessió sembla l’opció més viable. Així, doncs, el badaloní es convertiria en el segon futbolista que marxa del club en aquest mercat d’hivern, després de Diop, que va aconseguir la carta de llibertat per fitxar per l’Eibar. Álvaro no serà l’últim que marxi. Hernán Pérez continua negociant per anar al Getafe i un altre candidat a sortir és Marc Navarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)