Espanyol

Cremar torrons i neules

Toca suar. La plantilla blanc-i-blava posa el punt final a sis dies de vacances amb una sessió preparatòria a la tarda a la ciutat esportiva i avui es traslladarà a l’estadi de Cornellà-el Prat

Els jugadors de l’Espanyol van tancar l’any esportiu amb una victòria contra l’Atlético de Madrid i van gaudir de sis dies de desconnexió. Però ja són història. La plantilla blanc-i-blava va tornar ahir a la tarda a l’activitat a la ciutat esportiva Dani Jarque en el primer entrenament sense Pape Diop, que va rescindir el mig any de contracte que li restava per anar a l’Eibar. Álvaro i Hernán Pérez sí que en van formar part.

Els jugadors periquitos es traslladaran avui a l’estadi de Cornellà-el Prat en un entrenament que, a diferència de l’habitual, serà a porta oberta. El canvi d’escenari i d’hàbits és perquè està pensat com a jornada familiar i, després de la sessió preparatòria, la plantilla no es mourà del feu periquito per, a partir de quarts d’una, signar autògrafs als aficionats més petits a la sala Executive en un acte per als socis. A les quatre la solidaritat serà la protagonista a la ciutat esportiva amb el tradicional Una entrada, una joguina i els partits amb veterans de l’Espanyol, membres de penyes i RCDE Specials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)