Espanyol

Reforçar vincles i valors

El club blanc-i-blau aprofita aquests dies per fer activitats destinades a les famílies, sobretot per als més menuts

Uns 2.000 periquitos assisteixen a l’entrenament a Cornellà i a la signatura d’autògrafs dels jugadors

L’Espanyol té un problema amb la massa social. Ni creix al ritme esperat, sobretot amb el projecte de Chen Yansheng, ni l’assistència a l’estadi garanteix ni la mitja entrada en els partits, amb el trist aspecte d’unes graderies amb més cadires buides que plenes. Però al club blanc-i-blau no se li pot negar la voluntat d’establir vincles i aquests dies és un no parar d’activitats destinades a reforçar els llaços amb els seguidors, sobretot els més menuts.

Quique Sánchez Flores ha introduït canvis en el dia a dia. Un és fer els entrenaments a porta tancada. Ahir, però, va fer una excepció. La plantilla es va traslladar a l’estadi de Cornellà-el Prat i els seguidors ja feien cua des de mitja hora abans de començar l’entrenament. Acabada la sessió, xuts cap a la graderia per regalar pilotes als aficionats i pas al plat fort del dia: la signatura d’autògrafs en pòsters, fotografies i samarretes per als socis més menuts. Una oportunitat per saludar un per un tots els jugadors i fer-se fotografies. Moltes ganes d’estar amb Sergio García, l’heroi de l’últim partit amb el gol a darrera hora, o de demanar a Pau que no marxi. Quique Sánchez Flores s’hi va afegir una mica més tard, però va ser un més. Altres anys els entrenadors preferien mirar-s’ho. L’anècdota va ser el protagonisme d’Álvaro, ja que per megafonia sonava el seu germà, que participa a Operación Triunfo.

Una jornada emotiva a l’estadi. Els més menuts ja van gaudir fa uns dies del tió solidari a l’estadi i aquests dies han disposat d’entrada gratuïta en la visita per l’estadi. La jornada d’ahir per reforçar vincles i valors va tenir un segon acte a la tarda a la ciutat esportiva amb la iniciativa Una joguina, una entrada. De nou un gran èxit i una oportunitat per veure velles glòries vestint-se de curt en un triangular amb representants de les penyes i dels Specials RCDE.

Els actes solidaris encara viuran el dia 2 un darrer capítol, amb els jugadors portant regals als infants ingressats a l’hospital de Nens. Reforçar vincles.

PORTES OBERTES

Els més matiners ja feien cua mitja hora abans per veure els seus ídols a l’estadi

JORNADA DOBLE

La visita a l’estadi era gratuïta per als més petits, i a la tarda, solidaritat a Sant Adrià

ÚLTIM CAPÍTOL

El dia 2 els jugadors duran regals als infants ingressats a l’hospital de Nens

El dubte de si la jornada també va servir de comiat

Els nens mostraven els pòsters amb tots els jugadors de la plantilla. Però hi faltaven algunes signatures. Els dies de descans es van cobrar algunes víctimes: la grip va impedir a Sergi Darder, Sergio Sánchez i Hernán Pérez quedar-se a compartir una estona amb els seguidors més petits. En el cas del mallorquí, ni tan sols va poder anar a l’estadi a entrenar-se i es va quedar a casa fent repòs. Destaca també l’absència del paraguaià, ja que la jornada familiar d’ahir havia de ser l’última aparició social com a jugador de l’Espanyol, si bé va poder passar una estona a la gespa xutant pilotes als aficionats. En els pròxims dies es confirmarà l’adeu d’Hernán Pérez, amb el Getafe de més que probable destí en forma de cessió fins a final de temporada. Ja va avisar l’estiu passat que volia marxar i si havia de jugar poc, hi tornaria al gener. I així ha estat. Álvaro va ser un dels protagonistes en les signatures i va poder acomiadar-se amb un somriure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)