Espanyol

Sense pressa amb les sortides

El Getafe confiava a tenir com a molt tard avui una resposta a l’oferta per Hernán Pérez, però encara haurà d’esperar una mica més

Álvaro Vázquez és la prioritat i no hi ha una decisió presa amb Marc Navarro

El mercat d’hivern ja ha arrencat i hi ha una sèrie de clubs que tenen ganes de pescar a l’Espanyol. Ángel Torres va anunciar que entre ahir i avui tindrien una resposta a l’oferta per Hernán Pérez, però li tocarà esperar una mica més. La prioritat és tancar la cessió d’Álvaro.

La plantilla blanc-i-blava va fer al matí el primer entrenament del 2018. “Hi ha una barreja de sensacions: hi ha jugadors amb la idea de marxar; d’altres, d’assentar-se, i d’altres, de lluitar per un lloc en l’onze titular”, admetia el capità, Javi López. Les mirades assenyalen principalment Hernán Pérez, que es mor de ganes de marxar. L’extrem paraguaià va participar en la sessió preparatòria, però de nou no va formar part de les activitats socials. El jugador internacional ha despertat l’interès de molts clubs, però des de l’estiu que se’n vol anar al Getafe. L’Espanyol vol aprofundir en la xifra de l’opció de compra obligatòria, així com en el percentatge de fitxa fins a final de temporada. El president del club madrileny, Ángel Torres, volia una resposta immediata, perquè té el vistiplau del futbolista. “Va dir que dimarts o dimecres la tindria. Li diem que des de la calma i la tranquil·litat és com es fan les coses. Per fer passes en ferm i trobar el millor resultat per al club, que és el que s’ha d’intentar aconseguir”, li va recordar ahir Ramon Robert.

La prioritat és solucionar el cas Álvaro. La cessió amb el Nàstic està molt encaminada, tot i que hi ha algun altre equip de segona A que també hi ha mostrat interès. És l’únic jugador que no ha disputat un sol minut de lliga i Quique Sánchez Flores ha perdut la paciència i la confiança a treure-li rendiment. Si hi hagués alguna lesió, el tècnic preferiria donar una oportunitat a Puado.

Aarón, millor a l’estiu

Després de l’adeu de Diop, que ahir va ser presentat a l’Eibar, la llista de prioritats s’acaba amb Hernán Pérez i Álvaro. A l’Espanyol hi ha preocupació per la progressió de Marc Navarro, així que s’ha obert la porta a una cessió, però ha de ser en condicions molt positives. Per això no hi ha pressa. Ni Javi López ni Víctor Sánchez fan el pes a Quique Sánchez Flores, i l’opció d’un fitxatge està pràcticament descartada, així que la presència del badaloní no l’incomoda, ja que també pot fer d’extrem, un recurs més si marxa el paraguaià. També han arribat propostes per Aarón, però si ningú paga la clàusula el club prefereix esperar a l’estiu. “Sorpreses? Jo no descarto res. És un mercat molt llarg i acaba de començar. L’àrea esportiva decidirà què és el millor.”

PROTAGONISTES

De moment no hi ha novetats. L’àrea esportiva està treballant i discutint amb els clubs, analitzant opcions
Ramon Robert
Hi ha una barreja: jugadors amb la idea de marxar; d’altres, d’assentar-se, i d’altres, de lluitar per un lloc en l’onze titular
Javi López

Reparteixen joguines a l’Hospital de Nens

L’Espanyol ha aprofitat aquests dies per omplir el calendari de jornades familiars i solidàries. Ahir va ser el torn de la tradicional visita als nens que han de passar uns dies tan assenyalats en una habitació d’hospital. Repartits en dos torns i amb la baixa de Quique Sánchez Flores per un procés gripal, la plantilla blanc-i-blava va acudir després de l’entrenament matinal a l’Hospital de Nens de Barcelona, on va anar d’habitació en habitació repartint joguines i mirant d’obtenir un somriure dels més petits, així com l’agraïment dels familiars. “Com hem comentat amb els companys, aquestes visites les hauríem de fer més sovint. Portem alegria als nens que no ho estan passant bé, i arrencar-los un somriure t’omple de satisfacció”, destacava el capità del conjunt periquito, Javi López. La visita agafa el relleu d’El tió solidari, d’Una joguina, una entrada i de la signatura d’autògrafs a l’estadi de Cornellà-el Prat. Iniciatives per reforçar els llaços i els valors.

No es preveuen entrades ni acord amb Pau en breu

L’Espanyol està centrat en el capítol de sortides. Quique Sánchez Flores no veuria amb mals ulls l’arribada d’un lateral dret o d’un extrem, però no es vol hipotecar el futur preveient l’estiu que ve un altre maldecap amb el poc marge en el límit salarial. “De moment no preveiem entrades. Estem centrats en les sortides i ja veurem què hi ha. El gener és molt llarg i ja veurem què passa”, admetia Ramon Robert. A banda dels adeus, l’altra prioritat és la renovació de Pau. El porter gironí ja és lliure de negociar amb el club que vulgui, ja que ha entrat en els sis darrers mesos de contracte, i el club blanc-i-blau ha deixat enrere l’amenaça d’enviar-lo a la banqueta i tornar la titularitat a Diego López, que no acaba fins al 2020. El conseller delegat es negava ahir a abandonar l’optimisme pel que fa a la continuïtat del jugador del planter, tot i que cada cop fa més la sensació que acabarà advocant per un canvi d’aires. “Hi va haver diverses reunions amb el seu agent; les coses es van fent a poc a poc. És gener, però si hi ha intenció per totes les parts d’arribar a bon port, ja veurem què passa. Hem avançat pas a pas, veient fins on pot arribar el club. D’esforços, se’n fan fins on es pot, i ja veurem si podem trobar una solució. S’ha de ser sempre optimista mentre hi hagi possibilitats i confiança en l’àrea esportiva.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)