Espanyol

Desfeta injusta

Copa del Rei. Els blanc-i-blaus hauran de remuntar un 1-2 malgrat dominar amb claredat i avançar-se en el marcador. Una acció polèmica i una errada defensiva comporten la derrota

L’Espanyol ha repetit sensacions contra el Llevant, però amb un resultat encara pitjor. Si el duel de lliga va ser una col·lecció d’ocasions sense premi i el 0-0 final, aquesta nit els blanc-i-blaus han dominat, han tingut gairebé totes les oportunitats per marcar i s’ha avançat amb un cop de cap de Gerard Moreno. I aniran al Ciutat de València amb l’obligació de remuntar un 1-2.

La primera aparició de l’Espanyol ha arribat al minut 6 en una centrada forçada de Dídac, amb el porter del Llevant avançant-se a la rematada de Sergio García. Els visitants només ho han provat amb un xut llunyà de Bardhi ajustat al pal i el partit ha entrat en una fase llarga en què no hi passava res. Fins que en el 28’ els blanc-i-blaus han servit ràpid una falta i la centrada de Piatti ha trobat el cop de cap de Gerard Moreno en l’1-0. El punta català s’ha assenyalat l’escut, missatge clar en uns dies amb rumors d’ofertes: no es vol moure.

El gol ha esperonat l’Espanyol, que ha començat a combinar amb més facilitat i a arribar per les bandes, però en el 37’ Bardhi ha arribat a la línia de fons i la passada enrere ha derivat en xut i la intercepció lliscant de Víctor Sánchez ha comportat penal. Els jugadors blanc-i-blaus i Quique Sánchez Flores han protestat molt, reclamant que la pilota havia sortit. La mà del migcampista de Rubí ha estat clara. I Morales no ha perdonat des dels onze metres. 1-1. Els periquitos han pogut avançar-se de nou amb un cop de cap de Gerard Moreno i en una cursa en solitari de Sergio García, que ha pecat de lent, deixant marge a la reacció de la defensa granota.

La segona part ha arrencat amb ensurt. Diego López ha desviat la rematada dins l’àrea de Boateng. El domini, però, ha estat de l’Espanyol i d’immediat Gerard Moreno ha fregat el segon i Sergio García ha enviat un xut al pal. Fins i tot Naldo s’ha trobat l’esfèrica sol dins l’àrea, si bé el xut li ha sortit fluix i centrat.

El partit ha tornat a caure en l’ensopiment. Només l’Espanyol ha mirat de proposar un mínim futbol, però en el 73’ una mala entesa en la passada entre Duarte i David López ha comportat la contra conduïda per Morales, que s’ha desfet de dos rivals i ha trobat Ivi amb una passada enrere en l’1-2.Els locals han tancat el Llevant a l’àrea en el tram final, però sense trobar la fórmula per empatar. Darder ha tornat a topar amb el pal en un gran xut llunyà i Raúl ha fet una aturada increïble en un cop de cap de Gerard Moreno en el descompte. El marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)