Espanyol

espanyol

Primera divisió

“Sempre juguem contra dotze”

Naldo. Es queixa dels arbitratges al llarg de la temporada i posa com a exemple el polèmic penal del partit contra el Llevant. Una acció, segons ell, que va condicionar l’eliminatòria. Tot i això, confia en la remuntada al Ciutat de València

Naldo va ser un dels titulars en la desfeta de copa de dijous contra el Llevant. El central va formar, per primera vegada, al costat d’Òscar Duarte i es va mostrar content amb les seves prestacions. “Em vaig sentir còmode, però hem de seguir millorant.” Tot i això, el que més va empipar el brasiler va ser el resultat. “No pensàvem que fos així, perquè hauríem pogut marcar tres o quatres gols”, deia per posar de relleu el penal xiulat a Víctor Sánchez per Fernández Bordalán. “El penal no era perquè la pilota va sortir. Vam tenir oportunitats per marcar, fins i tot amb 1-2. Estem tristos perquè no vam sortir amb el resultat que volíem.” El brasiler també creu que el penal va condicionar el resultat: “Això ens va obligar a anar pel partit i obrir-nos més. Sense aquesta ocasió hauríem guanyat i deixat la porteria a zero.” En aquest sentit, Naldo va carregar contra els arbitratges al llarg de la temporada. “Crec que el futbol està sent molt injust amb nosaltres. No sé què està passant, però sempre estem jugant contra dotze. Jo no estava aquí la temporada passada, però això ha de canviar”, sentenciava amb rotunditat.

Per acabar, el futbolista considera que poden capgirar l’eliminatòria i passar a quarts: “No descartem res, perquè tenim la mentalitat i la il·lusió per poder fer dos gols i passar nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)